20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

24 листопада свій День народження відзначає концертмейстер кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Розумович Олександр Михайлович.

Шановний імениннику! Щиро вітаємо Вас з нагоди цього свята. Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра.

Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських стосунків, а мрії втілюються в життя та приносять бажану радість і задоволення. Щедрої долі, миру і злагоди! З Днем народження!

Адміністрація,
професорсько-викладацький
та студентський колективи
факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

ПОДОРОЖ ДО МІСТА ОДЕСИ!!!ПОДОРОЖ ДО МІСТА ОДЕСИ!!!

22 вересня студенти та викладачі факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини здійснили чергову незабутню подорож до міста Одеси! Цього разу наші туристи завітали у відомий курортний район міста

ПРИЙМАЮТЬСЯ МАТЕРІАЛИ ДО ДРУКУ В СТУДЕНТСЬКОМУ ЗБІРНИКУ НАУКОВИХ ПРАЦЬ “МИСТЕЦТВОЗНАВЧІ СТУДІЇ”ПРИЙМАЮТЬСЯ МАТЕРІАЛИ ДО ДРУКУ В СТУДЕНТСЬКОМУ ЗБІРНИКУ НАУКОВИХ ПРАЦЬ “МИСТЕЦТВОЗНАВЧІ СТУДІЇ”

Шановні викладачі та студенти! Редакційна колегія збірника наукових праць студентів мистецько-педагогічного факультету «Мистецвознавчі студії» (Випуск № 8) приймає до друку матеріали (статті та тези) наукових досліджень з питань теорії, методології,

ВІТАЄМО З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!ВІТАЄМО З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

23 серпня – День Державного Прапора України. Це важливе свято для усіх українців. Адже український народ,багато років тому, зробив свій історичний вибір – бути Україні незалежною і суверенною державою! Сьогодні  наша