20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ВКОТРЕ ЗАВІТАВ ДО СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТОЖИТКУ

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ВКОТРЕ ЗАВІТАВ ДО СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТОЖИТКУ

Через поле, через гай
Йде до діток Миколай.
У білесенькій торбинці
Він усім несе гостинці.
То ж бринить від щастя край –
Тут ступає Миколай.
Хоч надворі і пороша,
Сніться діткам, сни хороші.
Бо з дарунками в торбинці,
Є чудові сни-гостинці.
М. Пономаренко

День Святого Миколая чекають і діти, і дорослі, адже саме це свято приносить відчуття новорічних див та магії у реальному житті. І студенти факультету мистецтв не є виключенням, оскільки з нетерпінням щороку чекають його до себе в гості.

Щоб потішити Миколая та гарантовано отримати пакунок від нього – всі студенти ретельно готувалися: прибирали кімнати, прикрашали їх новорічними прикрасами, святково оформляли двері в кімнатах. Тож кожен отримав солодкий подарунок та приємні слова вітання від адміністрації факультету!

У цей гарний день щиро вітаємо усіх із Днем Святого Миколая! Нехай Чудотворець принесе у Ваші домівки мир, добро, радість, розуміння і солодкі подарунки!

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО НА УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ПОСВЯТИ ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИЗАПРОШУЄМО НА УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ПОСВЯТИ ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ

Шановні першокурсники, батьки, викладачі! Вітаємо вас з початком навчального року! Бажаємо всім успіху, міцного здоров’я, невичерпної енергії та творчих здобутків! Повідомляємо, що 31 серпня о 10 год. у дворі нового

ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ «МУЗИКА ТА МУЗИКОЗНАВСТВО У РЕАЛЬНОМУ СВІТІ: ІСНУВАННЯ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ»ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ «МУЗИКА ТА МУЗИКОЗНАВСТВО У РЕАЛЬНОМУ СВІТІ: ІСНУВАННЯ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ»

21 квітня старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Прокулевич Оксана Валеріївна та доцент тієї ж кафедри Пиж’янова Наталія Володимирівна стали учасниками круглого столу «Музика та музикознавство у реальному світі:

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2015»ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2015»

Для участі в ІІ Всеукраїнському хореографічному фестивалі «Квітнева феєрія – 2015» запрошуються дитячі та юнацькі хореографічні колективи, організовані при державних дошкільних та загальноосвітніх закладах, установах додаткової освіти, муніципальних установах та