20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СЕМЕСТРОВИЙ ПЕРЕГЛЯД ІЗ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО» СТУДЕНТІВ І-ІІІ КУРСІВ.

СЕМЕСТРОВИЙ ПЕРЕГЛЯД ІЗ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО» СТУДЕНТІВ І-ІІІ КУРСІВ.

Традиційно наприкінці семестру на факультеті мистецтв відбуваються перегляди академічних і творчих робіт студентів спеціальності «Образотворче мистецтво» з фахових дисциплін: рисунку, живопису, композиції, скульптури та пластанатомії, декоративно-прикладного мистецтва, художньо-прикладної графіки, методики навчання освітньої галузі “Мистецтво”, методики навчання освітньої галузі “Технології”, а також роботи з студії «Вечірній малюнок»

Викладачі кафедри образотворчого мистецтва мали змогу оцінити студентські роботи, які виконувалися протягом першого семестру, у різних техніках і різної тематики. Академічні постановки, домашні завдання, ІНДЗ, швидкісні зарисовки, етюди та власні творчі роботи – все це результат знань, умінь і навичок з профільних предметів.

Майбутні художники-педагоги продемонстрували досить непоганий рівень виконання робіт, розуміння академічного живопису та рисунку як основи професійної майстерності, усвідомлення необхідності багато і систематично працювати, щоб досягнути високих результатів.

У результаті майже всі отримали позитивні оцінки, були допущені до екзаменів.

Варто відзначити студентів, чиї роботи були найбільш вдалими і отримали найвищу оцінку педагогів-наставників: Бєлова Ірина, Осауленко Олена, Хриптова Тетяна – І курс; Качур Іванна, Суміна Олена та Олійник Максим, Ревнюк Анна – ІІ курс, Гребенкова Світлана, Зінченко Дар’я, Устенний Євген та Паламарчук Андрій, Хмарук Катерина – ІІІ курс.

Хочеться побажати усім студентам і надалі творчого натхненння та плідної праці для отримання кращих результатів.

Залишити відповідь

Схожі новини

НА КАФЕДРІ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ УМАНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ ВІДБУВСЯ МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР ЗА МАТЕРІАЛАМИ ІІ ЗИМОВОЇ ШКОЛИ УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ДОСЛІДНИКІВ ОСВІТИ «ЄВРОПЕЙСЬКІ ІНДИКАТОРИ ЯКОСТІ ОСВІТНІХ ДОСЛІДЖЕНЬ»НА КАФЕДРІ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ УМАНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ ВІДБУВСЯ МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР ЗА МАТЕРІАЛАМИ ІІ ЗИМОВОЇ ШКОЛИ УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ДОСЛІДНИКІВ ОСВІТИ «ЄВРОПЕЙСЬКІ ІНДИКАТОРИ ЯКОСТІ ОСВІТНІХ ДОСЛІДЖЕНЬ»

25.03.2019 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини на кафедрі хореографії та художньої культури було проведено методичний семінар «Европейські індикатори якості освітніх досліджень». Захід відбувся в рамках проекту

МАЙСТЕР-КЛАСМАЙСТЕР-КЛАС

Напередодні Дня захисту дітей на кафедрі образотворчого мистецтва відбувся майстер-клас із виготовлення віночків для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування Обласного міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей в м. Умань. Майстер-клас

ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ОСВІТИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ОСВІТИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ

Шановні наукові співробітники, викладачі, аспіранти, студенти! Державний вищий навчальний заклад «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Рада молодих учених університету Наукове студентське товариство запрошують Вас взяти участь у роботі