20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ У ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ТИМЧАСОВИМ ПРИЗУПИНЕННЯМ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ОС «МАГІСТР» ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА 14 ЛЮТОГО!

У ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ТИМЧАСОВИМ ПРИЗУПИНЕННЯМ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ОС «МАГІСТР» ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА 14 ЛЮТОГО!

Шановні студенти, викладачі!

Відповідно до рішення засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 29.01.2020 року з метою упередження та недопущення розповсюдження захворюваності, поширення грипу та ГРВІ серед учасників освітнього процесу, навчання тимчасово призупиняється у період з 30 січня до 7 лютого 2020 року.

У зв’язку із обставинами, що склалися, церемонія вручення дипломів випускникам ОС «Магістр» переноситься на 14 лютого 2020 року о 12:00!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ Х МІЖНАРОДНОГО ПОЛІКУЛЬТУРНОГО ФЕСТИВАЛЮ КОНКУРСУ “ПЕРЕЯСЛАВСЬКИЙ ДИВОГРАЙ”ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ Х МІЖНАРОДНОГО ПОЛІКУЛЬТУРНОГО ФЕСТИВАЛЮ КОНКУРСУ “ПЕРЕЯСЛАВСЬКИЙ ДИВОГРАЙ”

Народний аматорський ансамбль народного танцю «Яворина» Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини під керівництвом Маркіної Вікторії Василівни викладача кафедри хореографії та художньої культури УДПУ імені Павла Тичини, взяв участь

ВІДБУЛАСЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕѲ»²ДБУЛАСЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»

Вчора на базі мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася ІІ Всеукраїнська студентська наукова конференція «Мистецька освіта у контексті євроінтеграційних процесів». Робота конференції проходила за такими напрямами:

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

22 травня свій  День народження  відзначає доцент кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін,  заслужений працівник культури України Леонід Петрович Ятло. Шановний Леоніде Петровичу! Щиро вітаємо  Вас з Днем народження та бажаємо