20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ У ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ТИМЧАСОВИМ ПРИЗУПИНЕННЯМ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ОС «МАГІСТР» ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА 14 ЛЮТОГО!

У ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ТИМЧАСОВИМ ПРИЗУПИНЕННЯМ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ОС «МАГІСТР» ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА 14 ЛЮТОГО!

Шановні студенти, викладачі!

Відповідно до рішення засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 29.01.2020 року з метою упередження та недопущення розповсюдження захворюваності, поширення грипу та ГРВІ серед учасників освітнього процесу, навчання тимчасово призупиняється у період з 30 січня до 7 лютого 2020 року.

У зв’язку із обставинами, що склалися, церемонія вручення дипломів випускникам ОС «Магістр» переноситься на 14 лютого 2020 року о 12:00!

Залишити відповідь

Схожі новини

ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВІТАЛИ ЖІНОЦТВО УНІВЕРСИТЕТУ З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ!ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВІТАЛИ ЖІНОЦТВО УНІВЕРСИТЕТУ З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ!

5 березня факультет мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за участі творчих колективів вітав святковим концертом усіх дівчат та жінок університету з Міжнародним жіночим днем! Зустрічали гостей концерту

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи», яка відбудеться 24 жовтня 2014 року в Уманському державному педагогічному університеті

ТВОРЧИЙ ПРОЕКТ “НАВКОЛО СВІТУ ЗА 60 ХВИЛИН”ТВОРЧИЙ ПРОЕКТ “НАВКОЛО СВІТУ ЗА 60 ХВИЛИН”

12 листопада в актовій залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини о 17:00 та 14 листопада в приміщенні міського будинку культури о 16:00 відудеться хореографічна вистава “Навколо світу