20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ У МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «GOLDEN TIME»!

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ У МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «GOLDEN TIME»!

Студентка факультету мистецтв ОС «Бакалавр» спеціальності 025 «Музичне мистецтво» Марія Харитонова (клас доцента Віри Калабської) успішно прийняла участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Golden Time». У номінації «Струнні інструменти» Марія виборола 2 призове місце.

Серед учасників конкурсу були виконавці з Англії, України, Польщі, Білорусі, Казахстану, Росії.

Оцінювало виступи високоповажне журі у складі якого були: президент Юнеско, солістка театру Бориса Эйфмана Марина Спенсер Оʼнілл; композитор, музичний креативний продюсер, діджей, співак та актор Михайло Гребенщиков, кінорежисер, письменник Ігор Кокарев та інші.

Творчий проект 7 років поспіль розкриває таланти. За цей час з ним співпрацювало 56 членів журі та арт-агентів, у 68 номінаціях премій «Golden Time» взяли участь 2657 учасників з 17 країн світу.

Щиро вітаємо учасницю конкурсу та її керівника з перемогою й бажаємо подальших творчих успіхів і професійного зростання!

Залишити відповідь

Схожі новини

АКЦІЯ «ЕКСКУРСІЯ ЗА ДОНАТ»АКЦІЯ «ЕКСКУРСІЯ ЗА ДОНАТ»

У наш час кожен має робити для перемоги України все можливе. Студенти факультету мистецтв брали активну участь у акції «Екскурсія за донат», яку організувала доцент кафедри виховних технологій та педагогічної

НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙНА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Сьогодні на факультеті мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся черговий день відкритих дверей. Під час зустрічей з деканом, завідувачами кафедр та студентами майбутні абітурієнти мали можливість детально

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає заступник декана факультету мистецтв з виховної роботи, викладач кафедри хореографії та художньої культури, прекрасний і талановитий хореограф Грошовик Ірина Сергіївна. З Днем народження, Ірино Сергіївно!