20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО ПОСІБНИКА ПЕТРА ВОЛОШИНА ТА АНАТОЛІЯ САФРОНОВА «ОСНОВИ ВОКАЛЬНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ»

НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО ПОСІБНИКА ПЕТРА ВОЛОШИНА ТА АНАТОЛІЯ САФРОНОВА «ОСНОВИ ВОКАЛЬНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ»

27 травня 2020 року на факультеті мистецтв УДПУ імені Павла Тичини відбулася презентація навчального посібника «Основи вокальної майстерності» авторів кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва – кандидата педагогічних наук, доцента, заслуженого працівника культури України Волошина Петра Миколайовича та професора цієї ж кафедри, народного артиста України Сафронова Анатолія Андрійовича.

У посібнику розглядаються сутність, структура і особливості вокальної майстерності особистості, психофізіологічні чинники, що впливають на розвиток творчих здібностей та основні напрями роботи з учнями на уроках музичного мистецтва. Пропонуються вправи, які необхідно використовувати для постановки голосу та розвитку дихання, та різні види розспівувань, які допоможуть опанувати повною мірою власні голосові дані, розширити діапазон, зробити голос яскравішим та об’ємнішим. Методи та прийоми роботи, що пропонуються, науково обгрунтовані та експериментально перевірені.

 

Посібник рекомендується для студентів мистецьких факультетів та учителів музичного мистецтва.

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Цими сонячними травневими днями свій День народження святкує старший викладач кафедри образотворчого мистецтва  Коваленко Юрій Вікторович. Шановний Юрію Вікторовичу! Щиро бажаємо Вам нових вагомих звершень як у житті, так і на

УВАГА! ВСТИГНІТЬ ПРОГОЛОСУВАТИ! ВЗАВТРА ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ФОТОКОНКУРС НА ТИТУЛ “МІС ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ”!УВАГА! ВСТИГНІТЬ ПРОГОЛОСУВАТИ! ВЗАВТРА ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ФОТОКОНКУРС НА ТИТУЛ “МІС ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ”!

Шановні викладачі, студенти, гості! Нагадуємо, що взавтра, 25 березня о 23:59, завершується голосування за дівчат-учасниць фотоконкурсу на титул “Міс факультету мистецтв – 2019”. Нагадуємо, що у конкурсі приймають участь вісім

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ «СУЧАСНЕ МИСТЕЦТВО: НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ТА ПРАКТИЧНИЙ АСПЕКТИ»ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ «СУЧАСНЕ МИСТЕЦТВО: НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ТА ПРАКТИЧНИЙ АСПЕКТИ»

Шановні викладачі, студенти! 20 вересня на базі кафедри інструментального виконавства факультету мистецтв відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція з Міжнародною участю «Сучасне мистецтво: науково-методичний та практичний аспекти». Реєстрація учасників конференції відбудеться у