20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

17.09.2020 р. о 14.20 у режимі онлайн (платформа ZOOM) відбудеться настановча конференція з виробничої практики для студентів денної та заочної форм навчання ОС «Магістр» спеціальності 014.13 Середня освіта «Музичне мистецтво».

Посилання для підключення: настановча конференція з виробничої практики

Залишити відповідь

Схожі новини

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ! МОЖЛИВІСТЬ ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ У ВІРТУАЛЬНІЙ ПОСТАНОВЦІ ОПЕРИ.ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ! МОЖЛИВІСТЬ ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ У ВІРТУАЛЬНІЙ ПОСТАНОВЦІ ОПЕРИ.

Під час соціального дистанціювання «Ексцентрична театральна компанія» (США) продовжує створювати класичні спектаклі, поєднуючи записи вдома та репетиції на відкритому повітрі. Цієї осені компанія зосереджена на композиціях Г. Ф. Генделя та

ПРИМНОЖУЄМО НАШІ ЗДОБУТКИ!!!ПРИМНОЖУЄМО НАШІ ЗДОБУТКИ!!!

Близько тисячі учасників з різних куточків України приїхали  4-5 листопада до м. Кам’янця-Подільського, щоб продемонструвати свої таланти та почути відгуки від компетентного журі ІІІ Всеукраїнського мистецького фестивалю-конкурсу «Grand Fest Кам’янець».

ПРОЕКТ «ПЛАТТЬОПИС»: СУКНІ – ІСТОРІЇ ЖИТТЯПРОЕКТ «ПЛАТТЬОПИС»: СУКНІ – ІСТОРІЇ ЖИТТЯ

7 листопада в Уманській картинній галереї відбулася презентація виставки дивовижного дизайнера, художника Володимира Уманенка під назвою «Платтьопис», яку відвідали викладачі і студенти кафедри образотворчого мистецтва. Під час вернісажу присутні не