20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ МІЖВУЗІВСЬКИЙ СЕМІНАР ХОРЕОГРАФІЇ З БДПУ

МІЖВУЗІВСЬКИЙ СЕМІНАР ХОРЕОГРАФІЇ З БДПУ

Відбувся міжвузівський онлайн-семінар «До проблеми вдосконалення освітніх програм «Середня освіта (Хореографія)», «Хореографія»: структура та зміст освітніх компонентів фахової підготовки хореографа»

13.11.2020 р. відбувся міжвузівський онлайн-семінар «До проблеми вдосконалення освітніх програм «Середня освіта (Хореографія)», «Хореографія»: структура та зміст освітніх компонентів фахової підготовки хореографа». В семінарі взяли участь викладачі кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та викладачі  кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Бердянського державного університету.

Кандидат педагогічних наук, доцент, заслужений працівник культури України завідувачка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Бердянського державного університету Мартиненко Олена Володимирівна презентувала унікальну освітню програму «Хореографія. Фітнес», наголосила на важливості співпраці зі стейкголдерами з метою вдосконалення освітніх програм та освітніх компонентів та окреслила результати попередньої співпраці кафедр та запровадження досвіду кафедри хореографії та художньої культури УДПУ імені Павла Тичини в освітній процес професійної підготовки хореографів в БДПУ.

Кандидат педагогічних наук, доцент, завідувачка кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Андрощук Людмила Михайлівна наголосила на унікальності освітніх програм «Середня освіта (Хореографія)» та важливості підготовки майбутнього вчителя хореографії до роботи з дітьми різного віку в закладах шкільної та позашкільної освіти.

Викладачі профільних кафедр поділились досвідом професійної підготовки хореографів у ЗВО, презентували робочі програми дисциплін хореографічного циклу, навчально-методичні видання, окреслили напрями та перспективи вдосконалення освітніх програм «Середня освіта (Хореографія)», «Хореографія» та визначили вектор подальшої співпраці.

Залишити відповідь

Схожі новини

ВИКЛАДАЧ КАФЕДРИ МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВИХ ДИСЦИПЛІН ОКСАНА СУХЕЦЬКА ЗАПРОШУЄ НА «МЕСУ МИРУ»ВИКЛАДАЧ КАФЕДРИ МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВИХ ДИСЦИПЛІН ОКСАНА СУХЕЦЬКА ЗАПРОШУЄ НА «МЕСУ МИРУ»

Шановні викладачі та студенти! 27 квітня о18:30 у концертній залі УОМУ ім. П.Д. Демуцького (вул. Садова, 25) відбудеться музична програма «KARL JENKINS. The Armed Man: A Mass for Peace» «МЕСА

ВІДБУЛАСЯ V МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»ВІДБУЛАСЯ V МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

18-19 жовтня на базі факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи». Серед організаторів конференції: Інститут

ПЕРЕГЛЯД СТУДЕНТСЬКИХ РОБІТ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»ПЕРЕГЛЯД СТУДЕНТСЬКИХ РОБІТ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

Наприкінці кожного семестру на кафедрі образотворчого мистецтва традиційно підводяться підсумки і оцінювання результатів роботи студентів. Не зважаючи на те, що навчання у зв’язку з карантином майже весь час проходило дистанційно,