20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ОНЛАЙН КОМУНІКАЦІЯ З БАТЬКАМИ ТА СТУДЕНТАМИ І КУРСУ

ОНЛАЙН КОМУНІКАЦІЯ З БАТЬКАМИ ТА СТУДЕНТАМИ І КУРСУ

12 грудня на факультеті мистецтв, у форматі он-лайн конференції  на платформі Zoom) відбулися батьківські збори, на які були запрошені студенти першого курсу та їхні батьки.

Із вступним словом до присутніх звернулася декан факультету мистецтв, доцент Терешко Інна Григорівна. Вона підвела підсумки перших місяців навчання, озвучила основні проблеми студентів в умовах освітнього процесу у дистанційному режимі, повідомила про результати успішності студентів у І семестрі та окреслила напрями подальшої діяльності факультету. Інна Григорівна звернула увагу, що з розкладом занять, новинами, документами та іншою інформацією можна ознайомитися на сайті факультету.

Заступник декана з навчальної роботи, доцент Король Анатолій Миколайович повідомив про графік освітнього процесу, строки проведення заліково-екзаменаційної сесії, системою оцінювання знань студентів та озвучив  критерії за якими буде призначатися стипендії.

Батьки та студенти мали змогу поспілкуватися із завідувачами кафедр, кураторами академічних груп, викладачами та отримати відповіді на важливі запитання.

Дякуємо всім  за небайдужість, розуміння і підтримку. Тільки через спільну відповідальність адміністрації, викладачів, кураторів, студентів і батьків ми зможемо досягнути бажаних результатів. Бажаємо всім міцного здоров’я і успіхів!

Залишити відповідь

Схожі новини

СЬОГОДНІ СТУДЕНТИ ПЕРШОГО КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ОТРИМАЛИ ЧИТАЦЬКІ КВИТКИСЬОГОДНІ СТУДЕНТИ ПЕРШОГО КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ОТРИМАЛИ ЧИТАЦЬКІ КВИТКИ

Бібліотека – це сучасний науковий, культурно-освітній, інформаційний центр, що забезпечує реалізацію потреб користувачів у одержанні найновішої інформації, одночасно формує інформаційну культуру майбутніх спеціалістів, які будуть працювати в принципово нових умовах

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИЗ НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ

Сьогодні свій день народження відзначає кандидат педагогічних наук, професор кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін, заслужений працівник освіти України, талановитий музикант та педагог Дмитро Іванович Балдинюк!

ВІДБУВСЯ «КОНЦЕРТ-ЗНАЙОМСТВО СТУДЕНТІВ ПЕРШОКУРСНИКІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»ВІДБУВСЯ «КОНЦЕРТ-ЗНАЙОМСТВО СТУДЕНТІВ ПЕРШОКУРСНИКІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»

16 вересня цього року в актовій залі музичного корпусу мистецько-педагогічного факультету відбувся «Концерт-знайомство» у якому програму виконували нещодавно зараховані студенти УДПУ імені Павла Тичини на спеціальність «Музичне мистецтво». У залі