20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ Культурно-просвітницький центр ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ

ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ

15 листопада, на передодні Міжнародного дня студента, на факультеті мистецтв традиційно відбулася презентація студентів-першокурсників!

За цей хоч і короткий період навчання під наставництвом досвідчених кураторів студенти мали змогу краще познайомитися, здружитися, щоб у повній мірі розкрити свої таланти і якнайкраще представити обрану спеціальність.

Дебютні виступи майбутніх педагогів щоразу вражали глядацьку залу чарівним вокалом, акторською грою та запальними танцями.
Цьогоріч свою майстерність демонстрували студенти 14 та 15 груп спеціальності «Музичне мистецтво» (куратор – Умрихіна Оксана Станіславівна), 13 групи спеціальності «Образотворче мистецтво» (куратор – Семенова Олена Віталіївна), 12, 38, 39 та 39-А груп, спеціальності «Музичне мистецтво» (куратори – Прокулевич Оксана Валеріївна та Бойко Ірина Михайлівна) та студенти 11 групи спеціальності «Хореографія» (куратор – Грошовик Ірина Сергіївна).

По завершенні дебютної програми з вітальним словом до студентів звернулася декан факультету мистецтв, кандидат педагогічних наук, доцент Терешко Інна Григорівна, подякувавши всім за представлену ними роботу. Було відзначено кращих студентів факультету мистецтв і нагороджено грамотами та солодкими призами за активну освітню та творчу діяльність.

Вітаємо першокурсників! Бажаємо щоб знання давалися вільно і легко, а навчання приносило лише позитивні емоції та задоволення!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУЛОСЯ НАГОРОДЖЕННЯ УЧАСНИЦЬ ТА ПЕРЕМОЖЦІВ ФОТОКОНКУРСУ «МІС ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ – 2019»ВІДБУЛОСЯ НАГОРОДЖЕННЯ УЧАСНИЦЬ ТА ПЕРЕМОЖЦІВ ФОТОКОНКУРСУ «МІС ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ – 2019»

Відбулося нагородження учасниць та переможців фотоконкурсу, ініційованого студрадою факультету «Міс факультету мистецтв – 2019». За результатами голосування, участь в якому взяли понад 2000 осіб із 19 країн світу, ІІ віце-міс факультету

ВІДБУВСЯ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВВІДБУВСЯ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ

Чистота і порядок у домі й довкола нього приносять задоволення. Свіже повітря, чистота і порядок в приміщенні – це запорука доброго здоров’я. Тому, проживаючи в гуртожитку студенти повинні дотримуватися всіх

А СОТНЮ ВЖЕ ЗУСТРІЛИ НЕБЕСА… ПОДВИГ ЗАРАДИ МРІЇА СОТНЮ ВЖЕ ЗУСТРІЛИ НЕБЕСА… ПОДВИГ ЗАРАДИ МРІЇ

Рівно чотири роки пройшло з того дня, коли з’явилися ці моторошні рядки. У четверту річницю розстрілів на Майдані викладачі та студенти факультету мистецтв вкотре вшановували подвиг учасників Революції гідності, навіки