20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

29 січня 2021 року відбулася настановча конференція з виробничої практики для студентів 4 курсу денної форми навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) в режимі онлайн на платформі Meet.

Настановчу конференцію проводили: груповий керівник Семенова Олена Віталіївна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого мистецтва; методист з виховної роботи Резніченко Ірина Геннадіївна – кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри виховних технологій та педагогічної творчості.

Студентів було ознайомлено з головними положеннями робочої програми, термінами проходження практики та списком звітної документації, яку необхідно підготувати до захисту.

Також студенти отримали вичерпні відповіді на запитання, що виникли у них у процесі конференції. Не зважаючи на ситуацію з пандемією і адаптивний карантин, усі налаштовані на серйозну роботу. Тож побажаємо їм успіху!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУЛАСЯ ІV ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»ВІДБУЛАСЯ ІV ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»

16 березня на базі кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти».

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День Народження відзначає народний артист України, академік УАН, професор кафедри хореографії та художньої культури, Почесний професор Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, художній керівник та головний балетмейстер