20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ

ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ

4-01

Шановні викладачі, дорогі студенти!

Прийміть найщиріші привітання з наступаючим Новим Роком!
Озирнувшись назад, можна сказати, що 2013 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.
Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Від усієї душі бажаємо Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії та сподівання, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.
З Новим Роком !

З повагою, адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ВИДАВНИЧО-ПОЛІГРАФІЧНИЙ ЦЕНТР «ВІЗАВІ» ПРОПОНУЄ СКОРИСТУВАТИСЬ ПОСЛУГАМИ ОНЛАЙНВИДАВНИЧО-ПОЛІГРАФІЧНИЙ ЦЕНТР «ВІЗАВІ» ПРОПОНУЄ СКОРИСТУВАТИСЬ ПОСЛУГАМИ ОНЛАЙН

Шановні викладачі та студенти! Видавничо-поліграфічний центр «Візаві» працює в дистанційному режимі та пропонує свої послуги викладачам та студентам. Замовлення приймаються на електронну пошту vizavi008@gmail.com або на вайбер (093)117 08 86.

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МУЗИЧНА ТА ХОРЕОГРАФІЧНА ОСВІТА В КОНТЕКСТІ КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА»УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МУЗИЧНА ТА ХОРЕОГРАФІЧНА ОСВІТА В КОНТЕКСТІ КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА»

Нещодавно на базі Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства», учасниками якої стали викладачі кафедри хореографії та

ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ VII МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ «МОЛОДЬ, ОСВІТА, НАУКА ТА МИСТЕЦТВО»ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ VII МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ «МОЛОДЬ, ОСВІТА, НАУКА ТА МИСТЕЦТВО»

25-26 листопада 2021 року відбулась VII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Молодь, освіта, наука та мистецтво» на базі кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини