20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СТУДЕНТИ, ТА СТУДЕНТСЬКА РАДА ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ, ЩИРО ВІТАЮТЬ ВСІХ З ДНЕМ ВИШИВАНКИ!

СТУДЕНТИ, ТА СТУДЕНТСЬКА РАДА ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ, ЩИРО ВІТАЮТЬ ВСІХ З ДНЕМ ВИШИВАНКИ!

Вітаємо  Вас з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки.

Здавна вважалося, що сорочка, вишита кольоровими нитками та прикрашена візерунками, приносила успіх та служила оберегом для господині чи господаря. Вишиванка є не тільки традиційним українським одягом, а й оберегом, символом благополуччя і любові в сім’ї, а свято вишиванки символізує національну єдність нашого народу.

Нехай це свято зітре кордони й об’єднає українців по всьому світу. 

Залишити відповідь

Схожі новини

Незабутня подорож студентів-хореографів до КиєваНезабутня подорож студентів-хореографів до Києва

     Минулого тижня викладачі та студенти-хореографи на чолі із деканом мистецько-педагогічного факультету Оленою Дудник і завідувачем кафедри хореографії та художньої культури Людмилою Андрощук здійснили незабутню поїздку до столиці України.

НА БАЗІ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛАСЯ ІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»НА БАЗІ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛАСЯ ІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»

18-19 квітня 2019 р. на базі факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Естетичні засади розвитку педагогічної майстерності викладачів мистецьких дисциплін». Співорганізатори конференції:

КОМАНДА КВН МПФ «БАБСЬКИЙ БАТАЛЬЙОН» ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У ГРІ НА КУБОК РЕКТОРАКОМАНДА КВН МПФ «БАБСЬКИЙ БАТАЛЬЙОН» ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У ГРІ НА КУБОК РЕКТОРА

10 листопада в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася визначна подія, яка не могла залишити байдужим нікого ‒ гра КВК за кубок ректора УДПУ ім. П.Тичини. Гумористична битва