20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО ІЗ ГАРНИМИ ЗДОБУТКАМИ

ВІТАЄМО ІЗ ГАРНИМИ ЗДОБУТКАМИ

Студенти кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва – 
Вікторія Бойко (клас старшого викладача Сухецької О.В., концертмейстери: Ільніцька О.В. та Біленький І.С.) і Олександр Турчак (клас старшого викладача Сухецької О.В., концертмейстери: Ільніцька О.В. та Доніна О.Ю.) – взяли участь у конкурсі хорових диригентів в рамках IV Міжнародної студентської науково-практичної конференції “Митець з українською піснею в серці”, присвяченої 100-річчю вшанування пам’яті Миколи Леонтовича. Наші конкурсанти нагороджені дипломами Лауреатів ІІ і ІІІ ступеня за високу виконавську майстерність. Конкурсні відео можна переглянути за посиланнями:

Учасники висловлюють щиру подяку декану факультету мистецтв Терешко І.Г. та завідувачу кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Семенчуку В.В. за підтримку та сприяння.
 

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ ХУДОЖНИКА!ВІТАЄМО З ДНЕМ ХУДОЖНИКА!

Щороку у другу неділю жовтня майстри пензля відзначають День художника України. Образотворче мистецтво є однією з найдовершеніших форм діяльності, оскільки в художній палітрі кристалізується внутрішній світ людини, бринять кольори глибоких

МІЖНАРОДНА АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВМІЖНАРОДНА АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ

У січні 2024 року старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва – Оксана Валеріївна Сухецька  – перебувала у Норвегії в межах програми академічної мобільності за підтримки Еразмус+.     Упродовж тижня академічної мобільності

ВІДБУВСЯ КОМПЛЕКСНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН МАЙБУТНІХ ВОКАЛІСТІВ.ВІДБУВСЯ КОМПЛЕКСНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН МАЙБУТНІХ ВОКАЛІСТІВ.

Яскравими сольними виступами відзначили свій іспит магістри спеціальності 025 Музичне мистецтво; сольний спів 60-А та 269 груп в ході проведення комплексного екзамену з фаху.