20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ

29 вересня відбувся перший Всеукраїнський науково-практичний семінар-практикум «Гарант освітньої програми: актуальні проблеми сьогодення в контексті розвитку спеціальності 024 Хореографія», організований Львівським національним університетом імені Івана Франка, за участі Міністерство освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, яке представила заступниця голови Національного агентства Olena Yeremenko. 

У заході, ініційованому представниками експертного середовища оцінювання освітніх програм та галузевою експертною радою з галузі 02 Культура і мистецтво, узяли участь  гаранти освітніх програм, стейкголдери і практики (керівники танцювальних колективів, гуртків та центрів творчості), науково-педагогічні працівники закладів вищої, передвищої та середньої освіти, яких цікавить проблема якості освітніх програм, з усіх регіонів України.

Тематика виступів охопила найактуальніші питання підготовки удосконалення освітніх програм за спеціальністю 024 Хореографія, зокрема: 

  • шляхи вдосконалення та перспективи розвитку якісної вищої освіти, 
  • особливості регіонального контексту освітніх програм; 
  • інноваційні підходи щодо підготовки фахівців; 
  • упровадження стандартів вищої освіти.

У своєму виступі Олена Єременко розповіла про роль гаранта у формуванні освітньої програми, продемонструвала результати попередніх акредитацій ОП за спеціальністю 024 Хореографія, кроки формування ОП, визначення мети та очікуваних результатів навчання та важливих етапів у проходженні процедури акредитації. 

Викладачі кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини також долучилися до роботи семінару-практикуму. Підготовлено презентацію по творчих проєктах студентських робіт спеціальності 024 Хореографія. https://youtu.be/ZAW7G9m_rzY

Залишити відповідь

Схожі новини

НАУКОВИЙ ПОДАРУНОКНАУКОВИЙ ПОДАРУНОК

«Розвиток сучасної мистецько-педагогічної освіти: національний і європейський контекст : монографія / за наук. ред. Мирослави Вовк; передмова Стефана Пуріча. Сучава : Видавництво Університету «Штефан чел Маре», 2023. 517 с.» До наукової скарбнички Регіонального

ЗАПРОШУЄМО ДО СКЛАДУ ХОРЕОГРАФІЧНОГО КОЛЕКТИВУ ПРАЦІВНИКІВ УНІВЕРСИТЕТУ «ФІЄСТА»ЗАПРОШУЄМО ДО СКЛАДУ ХОРЕОГРАФІЧНОГО КОЛЕКТИВУ ПРАЦІВНИКІВ УНІВЕРСИТЕТУ «ФІЄСТА»

Мрієте навчитися танцювати? Хочете гарно провести час? Бажаєте відпочити після напруженого робочого дня? Тоді Вам до нас! Кафедра хореографії та художньої культури мистецько-педагогічного факультету запрошує усіх бажаючих працівників університету до