20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО ОЛЕКСАНДРА СЕМЕНОВИЧА ОСАДЧОГО З ПОЧЕСНОЮ ВІДЗНАКОЮ «60-РІЧЧЯ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

ВІТАЄМО ОЛЕКСАНДРА СЕМЕНОВИЧА ОСАДЧОГО З ПОЧЕСНОЮ ВІДЗНАКОЮ «60-РІЧЧЯ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Адміністрація та увесь професорсько-викладацький колектив мистецько-педагогічного факультету вітає проректора з соціальних питань, голову профкому Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, доцента Олександра Семеновича Осадчого із ювілейною відзнакою «60-річчя Черкаської області»!

ШАНОВНИЙ ОЛЕКСАНДР СЕМЕНОВИЧ!


Прийміть сердечні, сповнені людської шани і поваги вітання з нагоди такої визначної події. Ваші здобутки створені щоденною наполегливою працею, тож нехай це досягнення додасть Вам віри і життєвих сил, труднощі будуть переможені, а успіх окриляє душу!
Бажаємо Вам міцного здоров’я, незгасимої енергії, невтомності, оптимізму, творчої наснаги, нових здобутків та вагомих досягнень у здійсненні всього задуманого!

З повагою, мистецько-педагогічний факультет

Залишити відповідь

Схожі новини

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯЗ НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Напередодні Нового року, 30 грудня, свій День народження відзначає завідувач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін, заслужений працівник культури України, керівник народного українського хору «Кобзар» та фольклорного ансамблю «Софія», учасник вокального

УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ У СВЯТКУВАННІ ІВАНА КУПАЛА У «СОФІЇВЦІ»УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ У СВЯТКУВАННІ ІВАНА КУПАЛА У «СОФІЇВЦІ»

7 липня в Україні традиційно відзначається східнослов’янське свято Івана Купала, що збігається із церковним днем Різдва Івана Предтечі. У ніч на Івана Купала, за повір’ями, відбувалося очищення за допомогою води

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ

Минають дні, ідуть роки, Життя листки перегортає, А біль Афгану ‒ на віки В душі чомусь не замовкає. 15 лютого ‒ День виведення радянських військ з Афганістану. Двадцять п’ять років