20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШУЄМО НА V ДИСТАНЦІЙНУ ВСЕУКРАЇНСЬКУ УЧНІВСЬКО-СТУДЕНТСЬКУ ОЛІМПІАДУ З МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА

ЗАПРОШУЄМО НА V ДИСТАНЦІЙНУ ВСЕУКРАЇНСЬКУ УЧНІВСЬКО-СТУДЕНТСЬКУ ОЛІМПІАДУ З МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА

На базі кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 22 листопада 2021 року відбудеться V дистанційна Всеукраїнська учнівсько-студентська олімпіада з музичного мистецтва (далі – Олімпіада).

Метою Олімпіади є виявлення та підтримка талановитої молоді, заохочення інтересу учнів та студентів до музично-теоретичних дисциплін, стимулювання їх до креативної діяльності, створення умов для творчості обдарованої учнівської та студентської молоді в галузі музичного мистецтва, обмін творчими досягненнями між музикантами.

До участі в Олімпіаді запрошуються випускники закладів фахової передвищої освіти, закладів спеціалізованої музичної освіти та закладів загальної середньої освіти.

До складу журі Олімпіади входять викладачі кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Результати Олімпіади будуть зараховані (для випускників) як фахове вступне випробування на спеціальності: 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) та 025 Музичне мистецтво (за видами) при вступі до УДПУ імені Павла Тичини.

Завантажити (DOCX, 40KB)

Залишити відповідь

Схожі новини

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ-ВОКАЛІСТІВ! ВІДКРИТО НАБІР ДО ОПЕРНОЇ СТУДІЇ (ГРАЦ, АВСТРІЯ)ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ-ВОКАЛІСТІВ! ВІДКРИТО НАБІР ДО ОПЕРНОЇ СТУДІЇ (ГРАЦ, АВСТРІЯ)

Opernhaus Graz GmbH є частиною Театрального холдингу Грац та багатодисциплінарним будинком (опера, оперета, мюзикл, концерт, балет). Кожного сезону на головній сцені виходить близько 10 нових постановок і загалом близько 300

ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Шановні друзі! Минає 2015 рік… Він був зовсім непростим. Зроблено багато добрих справ, відбулося чимало різних подій, які сколихнули нашу свідомість на краще майбутнє. Тож нехай наступаючий 2016 рік розіб’є

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В СЕМІНАРІ “ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН”ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В СЕМІНАРІ “ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН”

Вельмишановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН», що проводиться 26 травня 2016 року факультетом мистецтв Уманського державного педагогічногоуніверситету імені Павла Тичини. Напрями