20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

22 листопада свій День народження відзначає кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри образотворчого мистецтва Музика Ольга Яношівна!

Шановна Ольго Яношівно!  Прийміть щирі слова вітання від імені всього нашого колективу!

Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, душевної гармонії, натхнення, професійного росту та щедрого урожаю на науково-освітянській ниві. Нехай Вам повсякчас таланить на однодумців, колег, доброзичливих порядних людей, які приноситимуть у Ваше життя яскраві, теплі події, множитимуть успіхи та додаватимуть джерельної снаги, а цілеспрямованість, лідерські якості та відповідальний підхід до всіх справ стануть запорукою подальших звершень!

Миру, злагоди, любові і достатку Вам і Вашій родині!

Адміністрація, професорсько-викладацький та

студентський колектив факультету мистецтв

Схожі новини

СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ ДНЯ МІСТА!СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ ДНЯ МІСТА!

7-8 жовтня 2023 року, вже вкотре жителі та гості Умані відзначають День міста! День міста – це свято тих, для кого Умань стала рідною домівкою, хто народився і виріс тут,

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

8 липня свій День народження відзначає майстер виробничого навчання кафедри образотворчого мистецтва Діхтяренко Наталія Борисівна   Шановна Наталія Борисівна! Прийміть щирі слова вітання та побажання безмежної радості, душевного тепла, міцного

ПРИМНОЖУЄМО НАШІ ЗДОБУТКИ!!!ПРИМНОЖУЄМО НАШІ ЗДОБУТКИ!!!

Близько тисячі учасників з різних куточків України приїхали  4-5 листопада до м. Кам’янця-Подільського, щоб продемонструвати свої таланти та почути відгуки від компетентного журі ІІІ Всеукраїнського мистецького фестивалю-конкурсу «Grand Fest Кам’янець».