20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

13-14 листопада 2021 року на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (м.Кропивницький) проводився VIII фестиваль-конкурс «СХОДИНКИ ДО МАЙСТЕРНОСТІ» в якому прийняла участь та отримала Диплом лауреата І ступеня  студентка ІV курсу факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Марія Харитонова (Під керівництвом кандидата педагогічних наук, доцента кафедри образотворчого мистецтва Олени Семенової.

Від імені адміністрації факультету мистецтв, викладачів кафедри образотворчого мистецтва і студентів щиро вітаємо учасницю фестивалю-конкурсу та її керівника з перемогою й бажаємо подальших успіхів та творчого натхнення!

Схожі новини

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ СЕРЕД МОЛОДІВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ СЕРЕД МОЛОДІ

Національним агентством України з питань державної служби та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу оголошено старт Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді 2021. Якщо ви активні й амбітні,

КОНКУРС НА «КРАЩИЙ ЗАХІД МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2014 РІК»КОНКУРС НА «КРАЩИЙ ЗАХІД МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2014 РІК»

До уваги студентів, працівників факультету, гостей сайту! З 15 січня адміністрація мистецько-педагогічного факультету оголошує конкурс на «Кращий захід мистецько-педагогічного факультету за 2014 рік». В конкурсі беруть участь заходи наукової, виховної