20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ ОНЛАЙН-КОНКУРС ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ “ДАРУНКИ МИКОЛАЯ”

ВІДБУВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ ОНЛАЙН-КОНКУРС ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ “ДАРУНКИ МИКОЛАЯ”

Напередодні Новорічних свят колективом Христинівської школи мистецтв з 23 листопада по 20 грудня 2021 року був проведений Регіональний онлайн-конкурс дитячої творчості «Дарунки Миколая».

Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри хореографії та художньої культури Сизоненко Вікторія Анатоліївна була запрошена директором школи мистецтв Фесяновою Світланою Анатоліївною до складу журі в якості експерта з хореографії.

Серед членів журі також були присутні Наконечний Микола Миколайович – Христинівський міський голова, Бричук Олег Володимирович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, Руда Наталія Сергіївна – депутат Черкаської обласної ради з питань культури та викладачі школи мистецтв.

В конкурсі взяли участь більше 1000 учасників від 6 до 17 років. Журі були обрані найкращі номери в номінаціях: вокал, хореографія, образотворче мистецтво, англійська мова. 29 грудня в Міському будинку культури (м. Христинівка) відбудеться святковий гала-концерт та нагородження переможців!

Схожі новини

ВІДБУВСЯ ДЕРЖАВНИЙ ІСПИТ «ХОРЕОГРАФІЧНЕ МИСТЕЦТВО З МЕТОДИКОЮ ВИКЛАДАННЯ» СТУДЕНТІВ IV КУРСУ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ 6.020202 «ХОРЕОГРАФІЯ»ВІДБУВСЯ ДЕРЖАВНИЙ ІСПИТ «ХОРЕОГРАФІЧНЕ МИСТЕЦТВО З МЕТОДИКОЮ ВИКЛАДАННЯ» СТУДЕНТІВ IV КУРСУ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ 6.020202 «ХОРЕОГРАФІЯ»

8-9 червня на кафедрі хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся державний іспит «Хореографічне мистецтво з методикою викладання» студентів IV курсу напряму підготовки 6.020202 «Хореографія».

УКЛАДЕНО УГОДУ ПРО ПАРТНЕРСТВО З МІЖНАРОДНОЮ ФЕДЕРАЦІЄЮ ХОРОВИХ ДИРИГЕНТІВ-ICCFУКЛАДЕНО УГОДУ ПРО ПАРТНЕРСТВО З МІЖНАРОДНОЮ ФЕДЕРАЦІЄЮ ХОРОВИХ ДИРИГЕНТІВ-ICCF

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини та Міжнародна федерація хорових диригентів-ICCF, вважаючи за потрібне розширити науково-творчі контакти і партнерство між закладом вищої освіти України та Міжнародною федерацією в Італії,