20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ ОНЛАЙН-КОНКУРС ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ “ДАРУНКИ МИКОЛАЯ”

ВІДБУВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ ОНЛАЙН-КОНКУРС ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ “ДАРУНКИ МИКОЛАЯ”

Напередодні Новорічних свят колективом Христинівської школи мистецтв з 23 листопада по 20 грудня 2021 року був проведений Регіональний онлайн-конкурс дитячої творчості «Дарунки Миколая».

Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри хореографії та художньої культури Сизоненко Вікторія Анатоліївна була запрошена директором школи мистецтв Фесяновою Світланою Анатоліївною до складу журі в якості експерта з хореографії.

Серед членів журі також були присутні Наконечний Микола Миколайович – Христинівський міський голова, Бричук Олег Володимирович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, Руда Наталія Сергіївна – депутат Черкаської обласної ради з питань культури та викладачі школи мистецтв.

В конкурсі взяли участь більше 1000 учасників від 6 до 17 років. Журі були обрані найкращі номери в номінаціях: вокал, хореографія, образотворче мистецтво, англійська мова. 29 грудня в Міському будинку культури (м. Христинівка) відбудеться святковий гала-концерт та нагородження переможців!

Схожі новини

УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ У СВЯТКУВАННІ ІВАНА КУПАЛА У «СОФІЇВЦІ»УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ У СВЯТКУВАННІ ІВАНА КУПАЛА У «СОФІЇВЦІ»

7 липня в Україні традиційно відзначається східнослов’янське свято Івана Купала, що збігається із церковним днем Різдва Івана Предтечі. У ніч на Івана Купала, за повір’ями, відбувалося очищення за допомогою води

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ: 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО) ТА 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО)КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ: 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО) ТА 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО)

14 лютого на факультеті мистецтв розпочали роботу курси підвищення кваліфікації зі Спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) на тему ««Мистецтво» як естетико-виховна складова в ЗЗСО» та зі спеціальності 014 Середня

ЗУСТРІЧ ІЗ МАЙБУТНІМИ АБІТУРІЄНТАМИЗУСТРІЧ ІЗ МАЙБУТНІМИ АБІТУРІЄНТАМИ

11 травня представники кафедри інструментального виконавства Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини завітали до Кропивницького музичного фахового коледжу. У рамках візиту відбувся майстер-клас доцента кафедри інструментального виконавства Анатолія Коваленка