20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШУЄМО НА VІ ВСЕУКРАЇНСЬКУ ДВОТУРОВУ СТУДЕНТСЬКУ ДИСТАНЦІЙНУ ОЛІМПІАДУ З ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА

ЗАПРОШУЄМО НА VІ ВСЕУКРАЇНСЬКУ ДВОТУРОВУ СТУДЕНТСЬКУ ДИСТАНЦІЙНУ ОЛІМПІАДУ З ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА

05 травня 2022 року на базі кафедри інструментального виконавства факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбудеться VІ Всеукраїнська двотурова студентська дистанційна олімпіада з інструментального мистецтва (далі – Олімпіада).

Метою Олімпіади є популяризація інструментально-виконавського мистецтва, підвищення рівня виконавської підготовки артистів‑інструменталістів, підтримка талановитої молоді, заохочення її до інструментально-виконавської діяльності й стимулювання до творчості; створення умов для творчого розвитку обдарованих здобувачів‑інструменталістів студентського віку у галузі музичного мистецтва, обмін творчими досягненнями між музикантами.

До участі в Олімпіаді запрошуються здобувачі закладів фахової передвищої освіти (коледжів). Участь в Олімпіаді безкоштовна.

До складу журі Олімпіади входять викладачі кафедри інструментального виконавства факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Перший тур відбірковий ‒ проводиться на базі закладів, де навчаються учасники;

Другий тур проводиться організаторами Олімпіади, згідно даного положення.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ОЛІМПІАДИ:

Солісти у номінації «виконавці-інструменталісти» виступають у двох категоріях:

  • І категорія: здобувачі закладів фахової передвищої освіти (музичні коледжі та коледжі культури), тривалість звучання до 10 хв.;
  • ІІ категорія: здобувачі закладів фахової передвищої освіти (педагогічні коледжі), тривалість звучання до 10 хв.

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАННЯ:

  • рівень складності репертуару;
  • виконавська майстерність (стабільність виконання музичних творів, артистизм, технічна майстерність, музичне мислення, розуміння стилю);
  • загальне враження (концертна форма одягу, культура поведінки за інструментом, емоційне враження від виступу).

При вступі до УДПУ імені Павла Тичини на спеціальність «025 Музичне мистецтво» участь в Олімпіаді буде враховано при оцінюванні творчого конкурсу.

Для реєстрації дистанційної участі необхідно до 02 травня 2022 року надіслати лист з поміткою «Участь в олімпіаді (вказати назву музичного інструмента)» на електронну адресу kafedra-iv@meta.ua з наступними документами:

  1. Анкета (зразок додається).
  2. Відео виступу або посилання на інтернет-ресурс.

Дипломи учасників (електронний варіант), в яких будуть зазначені прізвища та імена виконавців, викладачів і концертмейстерів будуть відправлені на електронну пошту за адресами, вказаними в анкетах.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

067 288 83 55 – Радзівіл Тетяна Анатоліївна, кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри інструментального виконавства.

096 083 61 42 – Семко Людмила Василівна, лаборант і викладач кафедри інструментального виконавства.

Завантажити (DOC, 43KB)

 Оргкомітет Олімпіади

Схожі новини

ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «ДОПОМОЖИ БЛИЖНЬОМУ»ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «ДОПОМОЖИ БЛИЖНЬОМУ»

12 жовтня в актовій залі нового корпусу УДПУ ім. П. Тичини з ініціативи кафедри хореографії та художньої культури відбувся благодійний концерт «Допоможи ближньому» за підтримки профкому та студентської ради університету.

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇКУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

12 вересня на факультеті мистецтв розпочали роботу курси підвищення кваліфікації зі спеціальності 025 Музичне мистецтво, за напрямом: УДОСКОНАЛЕННЯ ФАХОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКОНАВЦІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА ТА МУЗИКОЗНАВЦІВ.   Розклад 1  Розклад 2  Розклад 3  Розклад

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Цими сонячними травневими днями свій 50-ти річний ювілей святкує викладач кафедри образотворчого мистецтва мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Коваленко Юрій Вікторович. Шановний Юрію Вікторовичу! Щиро бажаємо