20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ ФЕСТИВАЛЮ

ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ ФЕСТИВАЛЮ

Нещодавно, з 28 липня по 4 серпня в м. Одеса відбувся І Міжнародний фестиваль мистецтв «Джерела талантів».

Жіночий вокальний ансамбль «Софія» (керівник ВасильСеменчук) факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини став лауреатом в номінації вокального мистецтва з українською народною піснею в обробці Василя Семенчука «Що та Марія в хаті робить».

Незважаючи на складні часи, які переживає наша країна, викладачі та студенти факультету мистецтв продовжують займатись мистецтвом, демонструють майстерність, професійність і відданість улюбленій справі.

Цим самим долучаючись до збору коштів (загальні фестивальні внески) для ЗСУ та наближаючи перемогу над ворогами нашого народу та нашої України.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Схожі новини

МИСТЕЦЬКА ОСВІТА В КОНТЕКСТІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ СТАЛА ПРЕДМЕТОМ ДОСЛІДЖЕННЯ УЧАСНИКІВ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇМИСТЕЦЬКА ОСВІТА В КОНТЕКСТІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ СТАЛА ПРЕДМЕТОМ ДОСЛІДЖЕННЯ УЧАСНИКІВ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

11-12 грудня 2017 року викладачі факультету мистецтв взяли активну участь у роботі ІV Міжнародної науково-практичної конференції з використанням веб-ресурсів «Теоретичні та методичні засади розвитку мистецької освіти в контексті європейської інтеграції».

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні – 7 червня, свій День Народження святкує викладач кафедри інструментального виконавства Панченко Ольга Михайлівна! Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, Любові, доброти і щастя повен дім, Нехай у серці розкошує

СТАЖУВАННЯ У ПРАЗЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ (ЧЕХІЯ)СТАЖУВАННЯ У ПРАЗЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ (ЧЕХІЯ)

Празький інститут підвищення кваліфікації (Чехія) запрошує пройти стажування за програмою підвищення кваліфікації «Публікаційна та проектна діяльність в країнах Євросоюзу: від теорії до практики». Стажування проводять викладачі з Чехії, Великобританії та