20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЛЕКЦІЯ КАНДИДАТА МИСТЕЦТВОЗНАВСТВА, ПРОФЕСОРА, ЗАСЛУЖЕНОГО ДІЯЧА МИСТЕЦТВ УКРАЇНИ БАЯ ЮРІЯ МИКОЛАЙОВИЧА

ЛЕКЦІЯ КАНДИДАТА МИСТЕЦТВОЗНАВСТВА, ПРОФЕСОРА, ЗАСЛУЖЕНОГО ДІЯЧА МИСТЕЦТВ УКРАЇНИ БАЯ ЮРІЯ МИКОЛАЙОВИЧА

16 лютого 2021 року дистанційно в режимі он-лайн відбулася лекція кандидата мистецтвознавства, професора, професора кафедри інструментального виконавства, заслуженого діяча мистецтв України Бая Юрія Миколайовича на тему «Утилітарні (прикладні) емоції у музично-виконавській діяльності» для здобувачів спеціальності 025 Музичне мистецтво, у ході якої доповідачем було розкрито історіографію осмислення психомоторних емоцій у музично-виконавській діяльності; місце утилітарних емоцій у загальній класифікаційній системі емоцій; функціональну активність утилітарних емоцій, зокрема, форми художньо-музичних виконавських емоцій та форми музично-виконавський емоцій. Бай Ю. М. висвітлив прості й складні форми емоцій та головні атрибути утилітарних мезоепізодних емоційних настроїв.

Лекція була дуже корисною для здобувачів вищої освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво у контексті музично-виконавської діяльності.

Схожі новини

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Шановні друзі, колеги, студенти, дорогі українці! З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати – 24 серпня – і значення її для всієї країни,

ВІТАННЯ З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАННЯ З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні – 30 червня, свій Ювілейний День Народження святкує кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри інструментального виконавства Радзівіл Тетяна Анатоліївна!

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Шановні колеги, дороге студентство! Щиро вітаємо Вас з Днем Конституції. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.