20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ З «УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНО-СЦЕНІЧНОЇ ХОРЕОГРАФІЇ»

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ З «УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНО-СЦЕНІЧНОЇ ХОРЕОГРАФІЇ»

12-13 листопада на базі кафедри хореографії та художньої культури відбувся семінар-практикум з «Української народно-сценічної хореографії», який провів В‘ячеслав Гуров – Заслужений діяч естрадного мистецтва України, провідний хореограф Центру неперервної мистецької освіти, балетмейстер-постановник, викладач українського народно-сценічного танцю, директор школи сучасного та стилізованого танцю «Атмосфера» (м. Київ).

Мета заходу – розширити знання здобувачів про різновиди українських народних танців, навчити вільно оперувати набутим досвідом, закріпити навички виконання танцювальних рухів, розвивати вміння розпізнавати стильові особливості українських народних танців; виховувати почуття патріотизму та власної національної самоідентифікації; національної свідомості, любові до українського народного танцю.

У програму семінару-практикуму входить: практичні заняття з українського народно-сценічного танцю; ознайомлення з різновидами українських народних танців Слобожанщини, Закарпаття та Центральної України; вивчення рухів і хореографічних етюдів відповідного регіону та точній передачі характеру і манери їх виконання.

Учасники семінару – практикуму на високому рівні продемонстрували хореографічне мистецтво та отримали потужний заряд позитивних емоцій, прагнення до професіоналізму.

Відповідальна за організацію заходу – Маркіна В. В., викладач кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Схожі новини

КАФЕДРА МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВИХ ДИСЦИПЛІН ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯКАФЕДРА МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВИХ ДИСЦИПЛІН ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ

Шановні абітурієнти! Кафедра музикознавства та вокально-хорових дисциплін (завідувач кафедри – заслужений працівник культури України, доцент Семенчук Василь Васильович) факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує на навчання

СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ МПФ ВІДВІДАЛИ КОНЦЕРТ СИМФОНІЧНОЇ МУЗИКИ «ТАЛАНТИ ТВОЇ, УКРАЇНО»СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ МПФ ВІДВІДАЛИ КОНЦЕРТ СИМФОНІЧНОЇ МУЗИКИ «ТАЛАНТИ ТВОЇ, УКРАЇНО»

24 вересня 2014 р. викладачі та студенти мистецько-педагогічного факультету відвідали концерт симфонічної музики «Таланти твої, Україно», який відбувся у приміщенні Уманського міського будинку культури імені Ю.К. Смолича. Програму виконували: малий

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого мистецтва Побірченко Олена Михайлівна! Шановна Олено Михайлівно! Вітаємо Вас з Днем народження! Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я,