20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ!

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ!

ДОРОГІ НАШІ ЧОЛОВІКИ!

Вітаємо Вас з Днем Захисника Вітчизни — святом, яке увібрало в себе багаті і славні традиції, що уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.
Попри зміну часів і політичних систем, 23 лютого, як і десятиліття тому, асоціюється насамперед з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ

Нарешті, 23 лютого — свято чоловіків — чоловіків, які захищають спокій наших домівок, лицарів, здатних завжди підставити своє сильне плече чарівній половині людства. Бажаємо Вам незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх Ваших мрій і побажань, високих досягнень у нелегкій праці на благо держави.
Зі святом Вас — справжні чоловіки!

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Шановний Всеволоде Марковичу! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Зичимо Вам міцного здоров’я,  життєвої наснаги, безмежного людського щастя, професійних успіхів та особистих творчих досягнень! Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною

ВІТАННЯ З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАННЯ З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні – 30 червня, свій Ювілейний День Народження святкує кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри інструментального виконавства Радзівіл Тетяна Анатоліївна!

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

18 квітня свій ювілейний День народження відзначає кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри образотворчого мистецтва, директор Регіонального науково-творчого центру художньої освіти і майстерності Пічкур Микола Олександрович! Шановний ювіляре! Вітаючи з