20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ ВІННИЦЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ МИСТЕЦТВ ІМ. Л. Д. ЛЕОНТОВИЧА

ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ ВІННИЦЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ МИСТЕЦТВ ІМ. Л. Д. ЛЕОНТОВИЧА

Нещодавно відбулася зустріч зі студентами 4 курсу Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. М. Д. Леонтовича.

Завідувач відділу профорієнтаційної роботи та доуніверситетської підготовки Валерія Храпач ознайомила випускників коледжу із особливостями вступної кампанії на спеціальності 024 Хореографія та 025 Музичне мистецтво.

У рамках зустрічі були проведені майстер-класи по класу фортепіано та хореографії.

Старший викладач кафедри інструментального виконавства Ірина Бойко провела майстер-клас для студентів IV курсу фортепіанного відділу, на тему: «Особливості роботи над інтерпретацією І частини «Патетичної» сонати № 8 Л. Бетховена», залучивши до участі Аріну Терлецьку, здобувачку IV курсу 44 групи факультету мистецтв.

Були окреслені основні проблеми виконання та пропрацьовано шляхи їх подолання. Слухачі активно брали участь в обговоренні та задавали запитання стосовно проблем виконавства, з якими вони зустрічаються при роботі над творами різних форм.

Викладач кафедри хореографії та художньої культури Анастасія Подгорінова провела зі студентами спеціальності «Хореографія» майстер-клас: «Відчуття та розуміння тіла танцівника у процесі застосування танцювальних практик». У процесі заняття було використано техніки: «Рухове знайомство», «Вільний рух», «Боді-джаз», «Дзеркало» та інші.

У процесі майстер-класу студенти змогли налаштуватися на власне тіло, створити неповторний рух від внутрішнього імпульсу та покращити свій емоційний стан.

Висловлюємо щиру подяку колективу Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. М. Д. Леонтовича за теплу зустріч та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Схожі новини

ПЕДАГОГІЧНИЙ АРТИСТИЗМ ЯК КОМПОНЕНТ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ МАЙБУТНЬОГО УЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВАПЕДАГОГІЧНИЙ АРТИСТИЗМ ЯК КОМПОНЕНТ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ МАЙБУТНЬОГО УЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА

Відомо, що педагогічний артистизм являє собою певний комплекс творчих якостей, які забезпечують ефективність навчально-виховного процесу на уроках музичного мистецтва. І тому їх формування і розвиток потребує з боку вчителя відповідної

ОЙ, РАДУЙСЯ, ЗЕМЛЕ!ОЙ, РАДУЙСЯ, ЗЕМЛЕ!

Цього року природа тішить нас справжньою зимонькою з казковими пейзажами. Тривають зимові свята. Зустрітись однією великою дружньою родиною поталанило художнім колективам Паланської та Ладижинської ОТГ в ході проведення фестивалю-конкурсу колядок,