20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ БАЛТСЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ

ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ БАЛТСЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ

ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ БАЛТСЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ:
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ТА ОБМІН НОВІТНІМИ ПІДХОДАМИ ДО ВИВЧЕННЯ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН!

Раді повідомити, що наш факультет продовжує співпрацювати з вищими навчальними мистецькими закладами, які відомі своїм постійним пошуком нових підходів до навчання. В цьому контексті, 18.05.2023 року ми мали нагоду провести захоплюючу зустріч зі студентами Балтського педагогічного фахового коледжу, яка була спрямована на профорієнтаційну роботу та обмін досвідом щодо новітніх підходів до вивчення мистецьких дисциплін.

У цьому заході взяли участь викладачі кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Волошин П.М., Купчик В.А., Семенчук В.В., які поділилися своїм неабияким досвідом та інноваційними підходами до викладання музичного мистецтва. Студенти Балтського педагогічного фахового коледжу мали чудову можливість поспілкуватися з висококваліфікованими фахівцями в цій галузі, поставити запитання та отримати корисні поради щодо свого майбутнього професійного розвитку.

Під час обміну досвідом, були обговорені різноманітні аспекти вивчення мистецьких дисциплін. Викладачі  Уманського державного педагогічного університету представили новітні методики та майстер-класи, які активно впроваджуються у навчальний процес, включаючи використання сучасних технологій, інтерактивних засобів та інструментів для покращення навчання та розвитку творчих здібностей студентів.

Ця зустріч була надзвичайно цінною для обох сторін, адже обмін досвідом дозволяє збагатити навчальний процес та сприяє зростанню професійного рівня молодих митців. Ми віримо, що такі події сприятимуть подальшому розвитку мистецтва та навчанню в Україні.

Ми висловлюємо щиру вдячність студентам та викладачам Балтського педагогічного фахового коледжу за їхню активну участь та плідну співпрацю. Разом ми зміцнюємо мистецьку спільноту та надаємо студентам широкі можливості для професійного зростання. Бажаємо всім студентам Балтського педагогічного фахового коледжу невичерпного джерела натхнення та успіхів у їхньому творчому шляху!

Не забувайте слідкувати за нашими майбутніми заходами, де ми будемо продовжувати ділитись новими ідеями та практиками в мистецькій сфері. Разом ми рухаємося вперед до нових вершин мистецтва!

Схожі новини

ДО УВАГИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ!ДО УВАГИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ!

Шановні студенти! Відповідно до наказу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини №284 о/д від 12.03.2020 року «Про заходи щодо запобігання захворювань, викликаних коронавірусом COVID-19» та листа Міністерства освіти і

ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ У IIІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОФЕСІЙНА МИСТЕЦЬКА ОСВІТА І ХУДОЖНЯ КУЛЬТУРА: ВИКЛИКИ ХХІ СТОЛІТТЯ»ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ У IIІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОФЕСІЙНА МИСТЕЦЬКА ОСВІТА І ХУДОЖНЯ КУЛЬТУРА: ВИКЛИКИ ХХІ СТОЛІТТЯ»

Шановні колеги! Вітаємо Вас з Новим 2017 роком і Різдвом Христовим! Бажаємо вам здоров’я, наснаги і нових творчих звершень! Запрошуємо Вас взяти участь у IIІ Міжнародній науково-практичній конференції «ПРОФЕСІЙНА МИСТЕЦЬКА

АКРЕДИТАЦІЯ ОПП «МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО» ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИАКРЕДИТАЦІЯ ОПП «МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО» ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

З 26 жовтня по 28 жовтня 2023 року на факультеті мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбудеться акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Музичне мистецтво» другого (магістерського) рівня вищої освіти