20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗУСТРІЧ ІЗ МАЙБУТНІМИ АБІТУРІЄНТАМИ

ЗУСТРІЧ ІЗ МАЙБУТНІМИ АБІТУРІЄНТАМИ

11 травня представники кафедри інструментального виконавства Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини завітали до Кропивницького музичного фахового коледжу.

У рамках візиту відбувся майстер-клас доцента кафедри інструментального виконавства Анатолія Коваленка «Майстерність гри на гітарі: причини виконавських огріхів». Під час заняття з молодими виконавцями викладач приділив увагу теоретичним та практичним аспектам гітарного мистецтва.

Завідувач кафедри інструментального виконавства Тетяна Радзівіл та викладач кафедри Людмила Семко розказали студентам та викладачам коледжу про навчальну, творчу, наукову роботу університету та запросили випускників до вступу в УДПУ імені Павла Тичини.

Адміністрація факультету мистецтв дякує дирекції Кропивницького музичного фахового коледжу за співпрацю та бажає майбутнім абітурієнтам високих результатів у вступній кампанії 2023 року.

Схожі новини

ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ! РЕЄСТРАЦІЯ НА ТВОРЧИЙ КОНКУРС!ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ! РЕЄСТРАЦІЯ НА ТВОРЧИЙ КОНКУРС!

Факультет мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошує прийом заяв і документів для участі у творчому конкурсі на місця державного замовлення на спеціальність: 024 Хореографія Початок прийому заяв

ЗІ СВЯТОМ РІЗДВА!ЗІ СВЯТОМ РІЗДВА!

ЗІ СВЯТОМ РІЗДВА! Шановні колеги, співробітники, студенти! Від щирого серця прийміть світлі побажання зі святом Різдва! Нехай Господь Бог буде неймовірно добрий до вас і милостивий, благословить святістю, здоров’ям, миром

ІІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»ІІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

Шановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ», яка відбудеться 19-20 квітня 2022 року на базі кафедри інструментального виконавства Уманського