20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ

ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ

1 вересня 2023 року, в навчальному корпусі №4 Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, відбулась урочиста посвята першокурсників факультету мистецтв.

Урочистості розпочали з Загальнонаціональної хвилини мовчання. Викладачі, батьки та гості о 9:00 схилили голови та вшанували пам’ять хвилиною мовчання всіх тих, хто загинув у війні з російськими загарбниками, всіх тих, хто поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні.        

Привітати першокурсників прийшли і випускники нашого факультету. З вітальним словом до здобувачів звернулась Ревнюк Н.І – кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з гуманітарних питань.

Оплесками були сприйняті вітальні слова декана факультету мистецтв, кандидата педагогічних наук, доцента – Терешко І.Г., яка з гордістю розповіла про досягнення факультету, адже студенти свідомо йшли навчатися саме в УДПУ. Присутні мали можливість почути вітальні слова, пісні, побачити танці талановитих випускників, викладачів, студентів вузу.

Факультет мистецтв тісно співпрацює з мистецькими навчальними закладами міста. Одним з таких закладів є Уманська дитяча школа мистецтв,  в якій працює багато наших випусників. З вітальним словом до першокурсників звернулась Директорка Уманської дитячої школи мистецтв, вчитель вищої категорії, Член Міжнародної асоціації позашкільної освіти – Юрійчук Г.І., та  старший науковий співробітник Уманського художнього музею – Коробань В.П.

Далі були пісні і танці від солістів та творчих колективів факультету.

Приємною несподіванкою для студентів-першокурсників став сольний номер студентки хореографа Юлії Бабій, та ансамблю народного танцю «Яворина», керівник Вікторія Маркіна.

Від студентства з вітальним словом до першокурсників звернулась студентка 4 курсу Георгієва Інна.

Традиційно, на знак зв’язку поколінь і збереження традицій, декан факультету Терешко І.Г., передала студентам першокурсникам символічний атрибут студентський квиток, який відкриє двері до храму науки.

Фінальним номером святкової програми став виступ студентки ОС «Магістр» – Коваль Діани.

Шановні першокурсники! Ми гостинно і з радістю приймаємо вас у нашу велику дружню і згуртовану студентську родину.  Ми переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у майбутньому. Усі ми разом будемо примножувати університетські традиції та надбання.   

Бажаємо вам досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів та стати справжніми професіоналами своєї справи!

Схожі новини

ВШАНОВУЄМО ПОДВИГ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ ТА ВІДДАЄМО ДАНИНУ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІВШАНОВУЄМО ПОДВИГ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ ТА ВІДДАЄМО ДАНИНУ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Шановні викладачі, студенти! Сьогодні, 20 лютого, ми вшановуємо подвиг учасників Революції гідності та віддаємо данину пам’яті Героїв Небесної Сотні. Цей день щорічно відзначатиметься на знак вшанування відваги, сили духу і

МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «ТЕХНІКА ЖАК-ДАЛЬКРОЗА ЯК ЗАСІБ ТВОРЧОГО САМОВИРАЖЕННЯ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «ТЕХНІКА ЖАК-ДАЛЬКРОЗА ЯК ЗАСІБ ТВОРЧОГО САМОВИРАЖЕННЯ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»

25-26 червня на базі мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся Міжнародний науково-практичний семінар «Техніка Жак-Далькроза як засіб творчого самовираження особистості майбутнього вчителя мистецьких дисциплін». Серед організаторів