20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЛІТЕРИ, ЯКИМИ СТВОРЕНИЙ СВІТ

ЛІТЕРИ, ЯКИМИ СТВОРЕНИЙ СВІТ

26 вересня у фоє Нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в рамках першого міжнародного мультижанрового фестивалю мистецтв «Свобода вибору», куратором якого є керівник Благодійної організації «Благодійний фонд «Добре серце Київ» Геннадій ГУТГАРТС, відбулося відкриття цікавого виставкового проєкту «Літери, якими створений світ».

Автори виставки мультимедійних офортів – Тенно Пент СООСТЕР (Ізраїль-Естонія) та Сергій БУНЬКОВ (Ізраїль), анімація та VR – Максим БУНЬКОВ (Ізраїль).

На виставці представлено 8 графічних робіт авторського друку, на яких зображені літери івриту, що мають безліч рівнів розуміння. У тому числі графічну та цифрову символіки.

За допомогою спеціального застосунку artvive, який треба встановити на свій смартфон, можна побачити цікаві ефекти доповненої реальності, коли картини «оживають», починають рухатися у просторі.

На відкриття завітали викладачі та співробітники університету, здобувачі вищої освіти та містяни, небайдужі до мистецтва, а також міський голова Ірина ПЛЕТНЬОВА, яка висловила подяку куратору виставки Геннадію ГУТГАРТСУ за можливість знайомитися з творчістю відомих митців.

Доцент Інна ТЕРЕШКО, в.о. декана факультету мистецтв, привітала усіх присутніх з відкриттям ще однієї цікавої експозиції у стінах нашого навчального закладу, побажала втілення нових задумів і скорішої Перемоги у цій жорстокій війні.

Запрошуємо до перегляду експозиції, яка триватиме до 18 жовтня!  Все буде Україна!

Схожі новини

ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у ІХ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти», яка відбудеться 22 квітня 2022 року на базі кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного

СЛАВНОЗВІСНЕ ТРІО «ГОНТА» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЯКОСТІ ПОЧЕСНИХ ГОСТЕЙ НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ КОЗАЦЬКОЇ ПІСНІ «КОЗАЦЬКІЙ СЛАВІ ЖИТИ У ВІКАХ»СЛАВНОЗВІСНЕ ТРІО «ГОНТА» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЯКОСТІ ПОЧЕСНИХ ГОСТЕЙ НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ КОЗАЦЬКОЇ ПІСНІ «КОЗАЦЬКІЙ СЛАВІ ЖИТИ У ВІКАХ»

28 червня в смт. Гостомель, Київської області відбувся Міжнародний фестиваль козацької пісні «Козацькій славі жити у віках», де основною метою та завданням є охорона, збереження, відродження та популяризація історично-культурного пласту

РОЗКЛАД БЕЗКОШТОВНИХ ВЕБІНАРІВ ВІД CLARIVATE ANALYTICS (ЩОДО ПЛАТФОРМИ WEB OF SCIENCE)РОЗКЛАД БЕЗКОШТОВНИХ ВЕБІНАРІВ ВІД CLARIVATE ANALYTICS (ЩОДО ПЛАТФОРМИ WEB OF SCIENCE)

Інформуємо зацікавлених науковців та авторів про безкоштовні оновлені серії вебінарів від Clarivate Analytics українською та російською мовами 16-19 липня. Це стало можливим завдяки придбаному МОН України за кошти держбюджету за