20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЛІТЕРИ, ЯКИМИ СТВОРЕНИЙ СВІТ

ЛІТЕРИ, ЯКИМИ СТВОРЕНИЙ СВІТ

26 вересня у фоє Нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в рамках першого міжнародного мультижанрового фестивалю мистецтв «Свобода вибору», куратором якого є керівник Благодійної організації «Благодійний фонд «Добре серце Київ» Геннадій ГУТГАРТС, відбулося відкриття цікавого виставкового проєкту «Літери, якими створений світ».

Автори виставки мультимедійних офортів – Тенно Пент СООСТЕР (Ізраїль-Естонія) та Сергій БУНЬКОВ (Ізраїль), анімація та VR – Максим БУНЬКОВ (Ізраїль).

На виставці представлено 8 графічних робіт авторського друку, на яких зображені літери івриту, що мають безліч рівнів розуміння. У тому числі графічну та цифрову символіки.

За допомогою спеціального застосунку artvive, який треба встановити на свій смартфон, можна побачити цікаві ефекти доповненої реальності, коли картини «оживають», починають рухатися у просторі.

На відкриття завітали викладачі та співробітники університету, здобувачі вищої освіти та містяни, небайдужі до мистецтва, а також міський голова Ірина ПЛЕТНЬОВА, яка висловила подяку куратору виставки Геннадію ГУТГАРТСУ за можливість знайомитися з творчістю відомих митців.

Доцент Інна ТЕРЕШКО, в.о. декана факультету мистецтв, привітала усіх присутніх з відкриттям ще однієї цікавої експозиції у стінах нашого навчального закладу, побажала втілення нових задумів і скорішої Перемоги у цій жорстокій війні.

Запрошуємо до перегляду експозиції, яка триватиме до 18 жовтня!  Все буде Україна!

Схожі новини

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні – 30 травня, свій День Народження святкує професор, кандидат мистецтвознавства,  заслужений діяч мистецтв України Бай Юрій Миколайович! Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, Любові, доброти і щастя повен дім, Нехай

ВІДБУВСЯ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУВІДБУВСЯ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ

Розпорядженням проректора з науково-педагогічної роботи Ревнюк Н. І. з 6 по 16 листопада 2016 року в університеті було оголошено конкурс на кращу кімнату в гуртожитку. 8 листопада в рамках даного

В цей чудовий весняний день свій День народження святкує Гусак В. А.В цей чудовий весняний день свій День народження святкує Гусак В. А.

В цей чудовий весняний день свій  День народження святкує талановитий музикант та науковець, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін Гусак Владислав Анатолійович Вітаючи з нагоди цього свята,