20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СТУДЕНТ МАГІСТРАНТ ВИСТУПИВ ПЕРЕД ШКОЛЯРАМИ НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ МІСТА!

СТУДЕНТ МАГІСТРАНТ ВИСТУПИВ ПЕРЕД ШКОЛЯРАМИ НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ МІСТА!

Вже стало доброю традицією в такий складний для нашої країни час, творчим людям об’єднуватися і робити колективні виступи перед людьми різного віку і різних професій.

Тому, 29 вересня, автор-виконавець своїх віршів і пісень, студент 1 курсу факультету мистецтв, ОС «МАГІСТР» спеціальності 025 Музичне мистецтвоВолодимир Торчинський, та  уманська поетеса, журналіст і перекладач  – Софія Кримовська,  зробили ряд заходів, приурочених Дню Умані.  Виступ відбувався  для учнів шостих класів в Уманській гімназії № 14  Уманської міської ради Черкаської області. Володимир презентував свої авторські вірші, присвячені нашому місту, та його мальовничим куточкам, грав на гітарі та співав, а учні пізнавали цікавий світ поезії та музичної творчості.

Школа зберігає добрі традиції освіти та культури, напрацьовані десятиліттями, і водночас запроваджує нові технології освіти. Тому наших студентів часто запрошують виступити перед учнями, адже такі зустрічі наповнені позитивними емоціями та чудовими враженнями. Учням  розповідають та показують мистецтво, як найбільшу силу нашого народу!

Здобувач ОС “Магістр” факультету мистецтв, Торчинський Володимир, отримав подяку від адміністрації гімназії №14, за вагомий внесок у національно-патріотичне виховання молоді та участь у святковому концерті з нагоди Дня міста.

Також адміністрація гімназії №14, висловлює щиру подяку Факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини «За співпрацю у національно-патріотичному вихованні молоді».

Схожі новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 8 липняня, свій День народження відзначає декан факультету мистецтв, кандидат педагогічних наук, доцент  Терешко Інна Григорівна! Шановна Інно Григорівна! Від усього колективу щиро вітаємо Вас з Днем народження! Зичимо Вам

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ»ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ»

ПРОГРАМА ВСЕУКРАЇНСЬКОГО НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО СЕМІНАРУ «Формування художньо-естетичної компетентності» 17 березня 2016 року, що проводиться на базі факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Уманської загальноосвітньої школи № 1

ЗУСТРІЧ З ФАХІВЦЯМИ З ПИТАНЬ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯЗУСТРІЧ З ФАХІВЦЯМИ З ПИТАНЬ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Підготовка молодих спеціалістів та їх успішне працевлаштування є важливим напрямом роботи університету. 27 лютого відбулася зустріч працівників відділу працевлаштування та обліку студентів з випускниками факультету. Мета зустрічі – надання інформації