20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР «GÖETIA»

ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР «GÖETIA»

Усупереч складній ситуації в Україні, коли під звуки сирен життя зупиняється, мистецтво живе і розвивається. Так, у нашому місті існує творчий осередок Uman Art House, який презентує творче самовираження митців, що зрошує душі слухачів, дарує їм неповторні емоції і враження від інструментальної музики й музичних образів та розвиває мистецтво в різних його проявах. Це унікальне місце, де зустрічаються музиканти (концерти, творчі вечори, майстер-класи), поети (презентації, літературні тематичні вечори), художники (виставки, пленери), скульптори.

На запрошення товариства Vita Versum, у рамках проведення літературного вечора «Göetia», який відбувся 8 жовтня 2023 року, сольно виступила здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти 54-м групи Аріна ТЕРЛЕЦЬКА (клас старшого викладача Ірини БОЙКО).

Тематикою вечора була «Готичність» із натяком на містику. Літературні читання гарно поєдналися із музичним супроводом фортепіанної музики. До уваги слухачів були представлені твори епохи Бароко, Класицизму та Романтизму, зокрема:

  • Прелюдія і фуга C-dur І том ДТК  Йогана БАХА,
  • Соната № 8 «Патетична» І частина Людвига БЕТХОВЕНА,
  • Ноктюрн cis-moll Фредерика ШОПЕНА.

Фрагмент виступу: https://www.facebook.com/alex.benkovski.7/videos/1415377519076159?idorvanity=551423930226018

Схожі новини

ВІДБУВСЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ХОРЕОГРАФІЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ “КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2015”ВІДБУВСЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ХОРЕОГРАФІЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ “КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2015”

Мистецтво не має меж. Цю просту істину довів ІІ Всеукраїнський хореографічний фестиваль «Квітнева феєрія – 2015». Не по весняному похмуре й холодне 28 березня розквітло від дитячих посмішок, сміху, танців.

ВЗАЄМОДІЯ ТА НАУКОВА СПІВТВОРЧІСТЬ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ТА МАНВЗАЄМОДІЯ ТА НАУКОВА СПІВТВОРЧІСТЬ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ТА МАН

У  рамках співпраці УДПУ імені Павла Тичини та відділу  освіти Уманської міської ради, на базі факультету мистецтв  відбувся перший міський етап конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Значна організаційна робота (тренінги,

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ

Нещодавно на факультеті мистецтв відбувся методичний семінар, присвячений діяльності науково-педагогічних працівників у інформаційно-освітньому середовищі дистанційного навчання. Детальну інформацію щодо вимог до сертифікації електронних навчальних курсів висвітлила кандидат педагогічних наук, доцент