20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ Х ВСЕУКРАЇНСЬКА ДВОТУРОВА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА З ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА

Х ВСЕУКРАЇНСЬКА ДВОТУРОВА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА З ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА

26 квітня 2024 року на кафедрі інструментального виконавства відбулася Х Всеукраїнська двотурова студентська олімпіада з інструментального мистецтва, учасниками якої стали здобувачі закладів передвищої освіти з різних міст України. Оцінювало виступи журі у складі: в.о. декана факультету мистецтв, канд. пед. наук, доцента Терешко І. Г., завідувача кафедри інструментального виконавства, канд. пед. наук, доцента Радзівіл Т. А., канд. мистецтвознавства, професора, заслуженого діяча мистецтв України Бая Ю. М., канд. пед. наук, доцента Калабської В. С., канд. пед. наук, доцента Коваленка А. С., старшого викладача Бойко І. М., викладачів Панченко О. М. і Тарасюк Л. М., викладача і концертмейстера Хижко О. В.. Результати Олімпіади можна переглянути в протоколі, що додається. 

Адміністрація факультету мистецтв та професорсько-викладацький склад кафедри інструментального виконавства дякує учасникам, викладачам і концертмейстерам за плідну творчу працю і вітає з високими результатами та бажає натхнення для подальших творчих звершень!

Протокол засідання

Завантажити (PDF, 379KB)

Схожі новини

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ-ВОКАЛІСТІВ! ВІДКРИТО НАБІР ДО ОПЕРНОЇ СТУДІЇ (ГРАЦ, АВСТРІЯ)ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ-ВОКАЛІСТІВ! ВІДКРИТО НАБІР ДО ОПЕРНОЇ СТУДІЇ (ГРАЦ, АВСТРІЯ)

Opernhaus Graz GmbH є частиною Театрального холдингу Грац та багатодисциплінарним будинком (опера, оперета, мюзикл, концерт, балет). Кожного сезону на головній сцені виходить близько 10 нових постановок і загалом близько 300

КОНЦЕРТ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ СТУДЕНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»КОНЦЕРТ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ СТУДЕНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»

24 вересня відбувся концерт-презентація студентів-першокурсників спеціальності «Музичне мистецтво» факультету мистецтв, організований та проведений викладачами кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін та кафедрою інструментального виконавства. Студенти яскраво представили інструментальні та вокальні твори