20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДКРИТТЯ ТАНЦЮВАЛЬНОГО КЛАСУ

ВІДКРИТТЯ ТАНЦЮВАЛЬНОГО КЛАСУ

Важливою ланкою роботи на мистецько-педагогічному факультеті є покращення матеріально-технічної бази з метою створення умов комфортного навчання студентської молоді.
Сьогодні відбулась довгоочікувана та важлива подія в житті нашого факультету – відкриття танцювального класу в студентському гуртожитку № 2.

2

На урочистому відкритті присутніми були декан мистецько-педагогічного факультету Олена Володимирівна Дудник та її заступник з навчальної роботи Неля Іванівна Скрипник, а також студенти, викладачі та завідувач кафедри хореографії та художньої культури Людмила Михайлівна Андрощук.

1 4

Приємно відзначити, що танцювальний клас повністю готовий до навчальних занять. За період тривалого ремонту було зроблено надзвичайно велику роботу, зокрема: замінено старі вікна на металопластикові, поштукатурено та пофарбовано стіни, частково замінені дзеркала, встановлено натяжну стелю із заміною світильників, збільшена кількість станків для тренувань, а саме головне повністю замінена дерев’яна підлога на професійне танцювальне покриття.
Звісно, така робота відбувалася із залученням багатьох людей, які тим чи іншим чином вплинули на її хід.
Велика подяка за вагому підтримку та допомогу виноситься ректору університету, доктору педагогічних наук, професору Побірченко Наталії Семенівні; проректору з економічних та господарських питань Петренко Наталії Миколаївні; кандидату історичних наук, доценту, декану мистецько-педагогічного факультету Дудник Олені Володимирівні; кандидату педагогічних наук, доценту, декану факультету іноземної філології Бріт Надії Михайлівні; кандидату педагогічних наук, доценту Терешко Інні Григорівні; коменданту студентського містечка Деренюк Ларисі Леонідівні, а також усім студентам спеціальності «Хореографія», які доклали багато зусиль до процесу ремонтних робіт.
Одразу ж після урочистого відкриття відбулося перше навчальне заняття. Студенти із великим задоволенням опановували нові хореографічні па в новому класі!

3

Кафедра хореографії та художньої культури

3 коментарі до “ВІДКРИТТЯ ТАНЦЮВАЛЬНОГО КЛАСУ”

  1. Чудовий зал! Творчих успіхів та натхнення всім Вам і хай буде легким тренаж!!!

  2. Зал і справді шикарний))) творчих успіхів нам , моє сімейство ХОРЕОГРАФІЇ))))))

  3. Сьогодні у нас(першокурсників) була пара у новому танцкласі)цей зал надихає до нових досягнень, в ньому хочеться займатися))

Залишити відповідь

Схожі новини

ФЕЄРІЯ ХОРОВОГО МИСТЕЦТВА НА ФАКУЛЬТЕТІФЕЄРІЯ ХОРОВОГО МИСТЕЦТВА НА ФАКУЛЬТЕТІ

Нещодавно в актовій залі нашого університету відбувся державний екзамен з хорового диригування випускників мистецько-педагогічного факультету спеціальності «Музичне мистецтво». В екзамені були задіяні два хорових колективи – академічний жіночий хор «Юність»

КОРОЛІВСТВО ТАНЦЮКОРОЛІВСТВО ТАНЦЮ

Нещодавно на факультеті мистецтв відбулося справжнє свято танцю, яке підготували студенти-практиканти 54 групи спеціальності «Хореографія» на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 (керівник практики – завідувач кафедри хореографії

ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА У ВНЗПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА У ВНЗ

Інформатизація освіти в Україні – один з найважливіших механізмів, що зачіпає основні напрямки модернізації освітньої системи. Сучасні інформаційні технології відкривають нові перспективи для підвищення ефективності освітнього процесу. Змінюється сама парадигма