20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДКРИТО ТЕСТОВИЙ ДОСТУП ДО ЕЛЕКТРОННОЇ БІБЛІОТЕКИ MYBRARY

ВІДКРИТО ТЕСТОВИЙ ДОСТУП ДО ЕЛЕКТРОННОЇ БІБЛІОТЕКИ MYBRARY

Шановні викладачі та студенти, доводимо до Вашого відома, що у читальних залах №1 та №2 Наукової бібліотеки УДПУ відкрито тестовий доступ до електронної бібліотеки MYBRARY.
Електронна бібліотека MYBRARY – це велика кількість повнотекстових періодичних і неперіодичних видань, статей, дисертацій та іншої навчальної і науково-популярної літератури, призначеної для фахівців в області права, економіки і бізнесу.

phpThumb_generated_thumbnail

Бібліотека MYBRARY (від англ. слів «my» – моя, «library» – бібліотека) створена спеціально для тих, хто цінує свій час і гроші. Вона надає онлайн доступ до дорогих і рідкісних видань на умовах корпоративної або індивідуальної підписки без необхідності замовлення або придбання кожного окремого видання.
Логін: udpulibrary
Пароль:10198711
Перейти в бібліотеку

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РОБОТІ РЕГІОНАЛЬНОГО НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО СЕМІНАРУ «МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПАВЛА МУРАВСЬКОГО В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ ХОРОВОЇ КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ»ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РОБОТІ РЕГІОНАЛЬНОГО НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО СЕМІНАРУ «МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПАВЛА МУРАВСЬКОГО В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ ХОРОВОЇ КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ»

Шановні колеги! Кафедра музикознавства та вокально-хорових дисциплін факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошують взяти участь у роботі Регіонального науково-методичного семінару «Мистецько-педагогічна діяльність Павла Муравського в контексті розвитку

ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ КЕРІВНИКІВ ХОРЕОГРАФІЧНИХ КОЛЕКТИ²»²ДБУВСЯ ПЕРШИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ КЕРІВНИКІВ ХОРЕОГРАФІЧНИХ КОЛЕКТИВІВ»

18 листопада 2021 року відбувся Перший Всеукраїнський науково-практичний семінар «Ключові аспекти підготовки майбутніх керівників хореографічних колективів» на базі кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ЩЕДРИЙ ВЕЧІР – ДОБРИЙ ВЕЧІР, ДОБРИМ ЛЮДЯМ НА ЗДОРОВ’Я!ЩЕДРИЙ ВЕЧІР – ДОБРИЙ ВЕЧІР, ДОБРИМ ЛЮДЯМ НА ЗДОРОВ’Я!

Шановні викладачі, студенти! Прийміть найтепліші побажання та привітання з наступаючим Старим Новим роком, з Маланкою, з Василем, з Щедрим вечором! Бажаємо Вам здоров’я міцного, настрою піднесеного, удачі постійної! Нехай збувається