20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЕКСКУРСІЯ В БІОТЕХНОЛОГІЧНУ ЛАБОРАТОРІЮ КУЛЬТУРИ ТКАНИНИ

ЕКСКУРСІЯ В БІОТЕХНОЛОГІЧНУ ЛАБОРАТОРІЮ КУЛЬТУРИ ТКАНИНИ

Нещодавно студенти 13 та 15 групи мистецько-педагогічного факультету напряму підготовки «Образотворче мистецтво», в рамках вивчення дисципліни «Екологія», відвідали біотехнологічну лабораторію культури тканини, яка працює вже досить давно і була організована у 80-х рр. минулого століття.

ЕКСКУРСІЯ В БІОТЕХНОЛОГІЧНУ ЛАБОРАТОРІЮ КУЛЬТУРИ ТКАНИНИ

Організатором цікавої екскурсії стала Перфільєва Людмила Павлівна, викладач екології.
«Спочатку ми познайомились з дуже цікавою людиною ‒ Наталією Миколаївною. Саме вона провела нам незвичайну екскурсію» ‒ розповідають студенти.

ЕКСКУРСІЯ В БІОТЕХНОЛОГІЧНУ ЛАБОРАТОРІЮ КУЛЬТУРИ ТКАНИНИ

«Лабораторія працює в стерильних умовах. Нам дозволили зайти в лабораторію мікроклонального розмноження, що було неймовірно цікаво. Побачили середовище розмноження, культурну кімнату №1, культурну кімнату №2 (культурна кімната – це приміщення, в якому вирощують рослини) та стерильний бокс».

ЕКСКУРСІЯ В БІОТЕХНОЛОГІЧНУ ЛАБОРАТОРІЮ КУЛЬТУРИ ТКАНИНИ ЕКСКУРСІЯ В БІОТЕХНОЛОГІЧНУ ЛАБОРАТОРІЮ КУЛЬТУРИ ТКАНИНИ ЕКСКУРСІЯ В БІОТЕХНОЛОГІЧНУ ЛАБОРАТОРІЮ КУЛЬТУРИ ТКАНИНИ

Зі слів студентів, те що вони побачили і почули було вражаючим та цікавим. Вони з захопленням згадують той день, коли відвідали біотехнологічну лабораторію.
Усі учасники екскурсії висловлюють вдячність викладачу екології Людмилі Павлівні Перфільєвій за цікаву подорож!

Залишити відповідь

Схожі новини

КОНКУРС УЧНІВСЬКИХ ТА СТУДЕНТСЬКИХ ТВОРЧИХ РОБІТ «ШЕВЧЕНКО В МОЄМУ СЕРЦІ»КОНКУРС УЧНІВСЬКИХ ТА СТУДЕНТСЬКИХ ТВОРЧИХ РОБІТ «ШЕВЧЕНКО В МОЄМУ СЕРЦІ»

З нагоди святкування 200-річчя з Дня народження Тараса Шевченка кафедра образотворчого мистецтва та Мала Академія народного мистецтва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошує регіональний конкурс учнівських та студентських

ВІДКРИТЕ ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО НАУКОВО-ТВОРЧОГО ЦЕНТРУ ХУДОЖНЬОЇ ОСВІТИ ТА МАЙСТЕРНОСТІ.ВІДКРИТЕ ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО НАУКОВО-ТВОРЧОГО ЦЕНТРУ ХУДОЖНЬОЇ ОСВІТИ ТА МАЙСТЕРНОСТІ.

25 листопада 2022 року відбулось відкрите засідання Регіонального науково-творчого центру художньої освіти і майстерності, в межах VІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь, освіта, наука та мистецтво». Діяльність Центру є різновекторною, яка поєднає

ВІТАЄМО З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ БІБЛІОТЕК!ВІТАЄМО З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ БІБЛІОТЕК!

Уже вкотре 30 вересня фахівці бібліотечної справи відзнначають своє професійне свято, яке стало доброю традицією нашої держави! Сьогодні у нас з’явилася сприятлива нагода ще раз нагадати громаді про наполегливу працю