20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО ІЗ ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ НАУКИ ЗА МИР І РОЗВИТОК

ВІТАЄМО ІЗ ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ НАУКИ ЗА МИР І РОЗВИТОК

Щорічно 10 листопада відзначають Всесвітній день науки. Це офіційне свято, покликане донести до свідомості людей перевагу науки в усьому світі. Також ця дата має іншу назву ‒ Всесвітній день науки за мир і розвиток.
Адже без науки немислиме майбутнє. Для сучасної цивілізації наука є підставою практично всіх напрямів і сфер суспільного життя. Процес інтеграції фундаментальних і прикладних досліджень, наукових розробок, процесів культурного та мистецького розвитку сьогодні став однією з ключових характеристик глобалізації і формування суспільства нового типу.

ВІТАЄМО ІЗ ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ НАУКИ ЗА МИР І РОЗВИТОК

Шановні науковці, дорогі колеги, прийміть вітання з цим важливим днем!
Спасибі за Вашу роботу! Хай не буде кордонів у Вашій науковій діяльності, великих Вам перспектив і відкриття нових горизонтів.
Вітаємо Вас зі святом і бажаємо, щоб плоди Ваших праць завжди служили миру та розвитку!

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ВКОТРЕ ЗУСТРІЧАВ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙМИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ВКОТРЕ ЗУСТРІЧАВ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

2 квітня на мистецько-педагогічному факультеті Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся День відкритих дверей для абітурієнтів, які приїхали з різних регіонів України щоб краще ознайомитися з діяльністю факультету.

ВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!ВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Шановні колеги, освітяни! Прийміть найщиріші привітання з професійним святом – Днем працівників освіти! У сучасному світі якісна освіта є ключовою умовою для ефективного розвитку суспільства. Воістину велика справа, якою Ви

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ УЧНІВСЬКИХ ТА СТУДЕНТСЬКИХ ТВОРЧИХ РОБІТ “ШЕВЧЕНКО В МОЄМУ СЕРЦІ”РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ УЧНІВСЬКИХ ТА СТУДЕНТСЬКИХ ТВОРЧИХ РОБІТ “ШЕВЧЕНКО В МОЄМУ СЕРЦІ”

З нагоди святкування 200-річчя з Дня народження Тараса Шевченка кафедра образотворчого мистецтва та Мала Академія народного мистецтва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини провела регіональний конкурс учнівських та студентських