20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

Дорогі друзі!

Від щирого серця вітаємо Вас з Днем Перемоги!
Цей день – день героїзму та доблесті, навіки увійшов в історію українського народу, як символ величі, незламності духу та мужності людей, які пройшли пекельний шлях страшної війни.
Витримка, самопожертва та патріотизм старшого покоління на полях боїв – справжній взірець героїзму для нас та майбутніх поколінь українців.
Низький уклін Вам, ветерани війни. Попри труднощі, морок та смерть, Вам вдалося пронести нетлінний вогонь любові до Вітчизни та споконвічну мрію побачити свою землю заможною та процвітаючою державою. Щиро дякуємо вам за це!

Сьогодні, в День великої перемоги, ми звертаємось до нового покоління українців. Попри різноголосся війни, пам’ятайте про вічний подвиг наших предків.
Велич їх подвигу непідвладна часові. Будьте гідними нащадками сміливих людей і робіть все для того, щоб мир та злагода запанували в нашій державі.
Щиро бажаємо Вам довголіття, міцного здоров’я та радості!
Низький уклін живим і вічна пам’ять загиблим! З Днем Перемоги!

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ВИШИВАНКИДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ВИШИВАНКИ

Українська вишиванка, сорочка-вишиванка – так здавна традиційно називається в Україні вишита сорочка. Вона вже давно, з просто сорочки, стала культурним надбанням народу України. Саме у ній, українській вишивці злилися безліч

ЦІКАВА ФОРМА РОБОТИ ЗІ СТУДЕНТАМИ – ШЛЯХ ДО УСПІХУЦІКАВА ФОРМА РОБОТИ ЗІ СТУДЕНТАМИ – ШЛЯХ ДО УСПІХУ

Прийшла гаряча пора заліково-екзаменаційної сесії на мистецько-педагогічному факультеті! Наступив час для студентів віддати належне, і показати, чого ж вони досягнули за поточний семестр. Нещодавно свій черговий екзамен складали студенти 44

ЗІ СВЯТОМ ПЕРШОГО ТРАВНЯ!ЗІ СВЯТОМ ПЕРШОГО ТРАВНЯ!

Шановні викладачі, дорогі студенти! Сьогодні, в Першотравень, бажаємо Вам величезних успіхів в роботі та навчанні, цілеспрямованості, ентузіазму, побільше яскравих ідей і творчих успіхів у всіх починаннях. Це день трудівника, день