20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Напередодні Нового року свій День народження відзначає завідувач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін, заслужений працівник культури України, керівник народного українського хору «Кобзар» та фольклорного ансамблю «Софія», незмінний учасник вокального гурту «Гонта» Семенчук Василь Васильович.

Прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження.
Зичимо Вам щастя і здоров’я, родинного затишку і любові ваших рідних, близьких та друзів, успіхів у роботі, невичерпної творчої наснаги та завзяття, тепла та злагоди. Нехай здійсняться Ваші творчі задуми та плани, усі Ваші починання завжди супроводжує надія та успіх, а доля подарує багато світлих літ у мирі, щасті, добробуті!
З Днем народження!

rozy-krasnye-buket-cvety-1024x704

З повагою адміністрація,
викладачі та співробітники факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУВСЯ ДЕРЖАВНИЙ ІСПИТ «ХОРЕОГРАФІЧНЕ МИСТЕЦТВО З МЕТОДИКОЮ ВИКЛАДАННЯ» СТУДЕНТІВ IV КУРСУ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ 6.020202 «ХОРЕОГРАФІЯ»ВІДБУВСЯ ДЕРЖАВНИЙ ІСПИТ «ХОРЕОГРАФІЧНЕ МИСТЕЦТВО З МЕТОДИКОЮ ВИКЛАДАННЯ» СТУДЕНТІВ IV КУРСУ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ 6.020202 «ХОРЕОГРАФІЯ»

8-9 червня на кафедрі хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся державний іспит «Хореографічне мистецтво з методикою викладання» студентів IV курсу напряму підготовки 6.020202 «Хореографія».

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ «INTERNATIONAL COMPETITION MUSIC THE UKRAINE»УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ «INTERNATIONAL COMPETITION MUSIC THE UKRAINE»

Творчий захід кафедри інструментального виконавства представлений на розгляд у конкурсі «Кращий захід мистецько-педагогічного факультету за 2014 рік» у номінації «Кращий творчий захід».  Творчий захід кафедри інструментального виконавства представлений її студентами

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ХУДОЖНИКА НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВСВЯТКУВАННЯ ДНЯ ХУДОЖНИКА НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ

9 жовтня на факультеті мистецтв відбулося свято – Всеукраїнський день художника. Зранку у вестибюлі університету кафедрою образотворчого мистецтва була презентована виставка творчих робіт студентів.  Привітати першокурсників прийшли студенти та викладачі нашого