20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУВСЯ І ТУР МІЖВУЗІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ «ХОРЕОГРАФІЯ»

ВІДБУВСЯ І ТУР МІЖВУЗІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ «ХОРЕОГРАФІЯ»

Нещодавно на факультеті мистецтв відбувся І тур Міжвузівської олімпіади з дисципліни «Хореографія».

На олімпіаду виносилися наступні завдання:
1) теоретична складова: тестування з дисциплін хореографічного циклу;
2) практична складова: імпровізація на задану музику (стилізований танець) у національно-патріотичному характері;
3) балетмейстерська складова: обґрунтування ідеї для постановки хореографічного твору на національно-патріотичну тематику (стилізований танець).

В олімпіаді взяли участь студенти: 21 групи – Анна Хоменко та Марія Майорова, 31 групи – Анастасія Гаврилюк, Анастасія Покропивна та Світлана Череватенко, 43 групи – Олександр Піщаний, Деніза Чернієнко, Вікторія Шульга, 44 групи – Вікторія Ковердяга та Ганна Підгорна, 54 групи – Богдан Компан.

DSC_0077

DSC_0090

Усі студенти гарно впоралися із теоретичними завданнями, а виконання практичної та балетмейстерської складових вражали силою переданих образів, красою почуттів, оригінальністю ідей. За результатами І туру олімпіади:
І місце – Анастасія Покропивна, Ганна Підгорна;
ІІ місце – Богдан Компан, Анастасія Гаврилюк, Анна Хоменко;
ІІІ місце – Олександр Піщаний, Марія Майорова.

Вітаємо переможців олімпіади! Сподіваємося на те, що команда наших творчих студентів гідно представить університет у ІІ турі Міжвузівської олімпіади з дисципліни «Хореографія» на базі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського у м. Одеса.

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУВСЯ МАЙCТЕР-КЛАС «ФОРМИ І МЕТОДИ РЕПЕТИЦІЙНОЇ ТА ТВОРЧОЇ РОБОТИ В ДИТЯЧОМУ ХОРІ»ВІДБУВСЯ МАЙCТЕР-КЛАС «ФОРМИ І МЕТОДИ РЕПЕТИЦІЙНОЇ ТА ТВОРЧОЇ РОБОТИ В ДИТЯЧОМУ ХОРІ»

19 жовтня 2013 року майcтер-клас на тему: «Форми і методи репетиційної та творчої роботи в дитячому хорі» провели лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів – заслужений працівник культури України, доцент кафедри

ПРИЙМІТЬ НАЙЩИРІШІ ПРИВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!ПРИЙМІТЬ НАЙЩИРІШІ ПРИВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Шановні студенти та викладачі! Прийміть найщиріші привітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині

НАШІ СТУДЕНТИ – УЧАСНИКИ МІЖНАРОДНОЇ ТАНЦЮВАЛЬНОЇ СПІЛЬНОТИ!НАШІ СТУДЕНТИ – УЧАСНИКИ МІЖНАРОДНОЇ ТАНЦЮВАЛЬНОЇ СПІЛЬНОТИ!

Починаючи з 8 червня (Всесвітній день океанів) до 13 червня 2021 р. включно люди по всьому світу об’єднаються у спільному танці задля привернення уваги до екологічних проблем води на нашій