20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ – ОКРАСА ФЕСТИВАЛЮ ПЕДАГОГІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ!

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ – ОКРАСА ФЕСТИВАЛЮ ПЕДАГОГІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ!

Нещодавно в університеті відбувся традиційний Фестиваль педагогічної творчості, феєричне дійство, де студенти можуть якнайкраще себе проявити, як майбутні педагоги.

Цього року команди утворювалися по три факультети шляхом жеребкування. Факультет мистецтв потрапив у одну команду з факультетом соціальної та психологічної освіти та з факультетом професійної та технологічної освіти, утворивши неповторне поєднання творчості, праці та душевної рівноваги.

Першим завданням став конкурс «Презентація», де наша команда «Прометей» яскраво представила поєднання спеціальностей у формі давньогрецької казки (автор сценарію – студент факультету соціальної та психологічної освіти Максим Ребро).

Наступним етапом стала «Розминка», де учасники зіграли в гру «Хто я?», капітани демонстрували свої ораторські здібності, виголошуючи промову за висловами Павла Тичини (капітан нашої команди – студентка факультету мистецтв Деніза Чернієнко), а також представники команд озвучували мультфільми, розігруючи педагогічні ситуації.

Традиційним було домашнє завдання – інсценізація літературного твору на педагогічний лад. Команда «Прометей» креативно втілила на сцені легендарну «Роксолану» на сучасний лад (автор сценарію – студентка факультету мистецтв Деніза Чернієнко).

Останнім був «Творчий конкурс» національно-патріотичного спрямування. Студенти спеціальності «Хореографія» показали у танці трагічну долю України із надією на відродження.

Заключний феєричний номер фестивалю «Перлина Україна» підготували студенти 2 курсу спеціальності «Хореографія».

Команда «Прометей» була нагороджена у номінації «Креативність думки». Щиро дякуємо організаторам фестивалю за чудовий досвід, позитивні емоції та надзвичайні враження! Фестиваль педагогічної творчості – справжнє свято інтелекту, креативності і дотепності майбутніх педагогів! Команда висловлює щиру вдячність викладачу кафедри виховних технологій та педагогічної творчості Дзюбенко Ірині Анатоліївні, заступнику декана з виховної роботи факультету соціальної та психологічної освіти Мазур Ользі Юріївні, заступнику декана з виховної роботи факультету професійної та технологічної освіти Джозі Ользі Валентинівні та заступнику декана з виховної роботи факультету мистецтв Криворотенко Анастасії Юріївні за допомогу у підготовці до фестивалю!

 

Залишити відповідь

Схожі новини

СПІЛЬНИЙ ТВОРЧИЙ ПРОЕКТ УМАНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ ТА УМАНСЬКОГО ОБЛАСНОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА ІМ. П.Д. ДЕМУЦЬКОГОСПІЛЬНИЙ ТВОРЧИЙ ПРОЕКТ УМАНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ ТА УМАНСЬКОГО ОБЛАСНОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА ІМ. П.Д. ДЕМУЦЬКОГО

Нещодавно, на факультеті мистецтв, у рамках спільного творчого проекту Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Уманського обласного музичного училища ім. П.Д. Демуцького відбулося захоплююче свято інструментальної музики, в

ЛІТЕРАТУРНО-МИСТЕЦЬКЕ СВЯТО «ЧЕРЕЗ СТОЛІТТЯ, ЯК ЗОРЯ, СЯЄ СЛОВО КОБЗАРЯ…»ЛІТЕРАТУРНО-МИСТЕЦЬКЕ СВЯТО «ЧЕРЕЗ СТОЛІТТЯ, ЯК ЗОРЯ, СЯЄ СЛОВО КОБЗАРЯ…»

3 березня в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулось літературно-мистецьке свято «Через століття, як зоря, сяє слово Кобзаря…» з нагоди святкування 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Активними

ДО 70-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВИДАТНОГО УЧЕНОГО-ПЕДАГОГА ОКСАНИ ПЕТРІВНИ РУДНИЦЬКОЇДО 70-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВИДАТНОГО УЧЕНОГО-ПЕДАГОГА ОКСАНИ ПЕТРІВНИ РУДНИЦЬКОЇ

Про неї пишуть її однодумці, соратники: «Філософ мистецької думки…», «Людина рідкісної духовної краси…», «Мудра і велична…», «Вона зігріла серцем душу…», «Унікальна індивідуальність…», «Світло її таланту…», «Її посмішка…» і просто –