20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СТУДЕНТКУ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ НОМІНОВАНО НА НАЦІОНАЛЬНУ ПРЕМІЮ «ГОРДІСТЬ КРАЇНИ»

СТУДЕНТКУ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ НОМІНОВАНО НА НАЦІОНАЛЬНУ ПРЕМІЮ «ГОРДІСТЬ КРАЇНИ»

Національна премія «Гордість країни» – проект Фонду Віктора Пінчука щороку вручається громадянам України, які продемонстрували виняткову відвагу та самовідданість. Партнерами Фонду є телеканал СТБ та газета «ФАКТИ». Вже сьомий рік поспіль премія вручається українцям, які своїми героїчними вчинками, щирими душами і своїм життям викликають захоплення та гордість.
В 2013 р. студентка І курсу мистецько-педагогічного факультету (спеціальність:образотворче мистецтво»), Аня Літвінова є номінантом на Національну премію «Гордість країни». 19-ти річна дівчина, із-за вродженої хвороби прикована до ліжка, займає призові місця на міжнародних конкурсах. Роботи молодої художниці збирали шанувальників на двох персональних виставках у рідному місті Одеса.. Аня лауреат міжнародного благодійного фонду Володимира Співакова в рамках московского конкурсу-фестивалю «Москва встречает друзей». Нагороджена стипендією губернатора м. Одеси для обдарованих дітей (2009 р.) і стипендією мера (201 0 р.).
Життю і творчості Ані присвячена стаття Інни Айзенберг у газеті «Факти» в рубриці «Сила духу» (№98 від 7 червня 2013 р.).

5 1 2 3 4

Бажаємо Ані успішного лікування, натхнення, творчих перемог та успіхів в навчанні!!!

2 коментарі до “СТУДЕНТКУ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ НОМІНОВАНО НА НАЦІОНАЛЬНУ ПРЕМІЮ «ГОРДІСТЬ КРАЇНИ»”

  1. Аня молодець, вона не здалася і не запала духом. А роботи дійсно красиві і варті таких нагород))) Так ртимати і більше натхнення цій прекрасній особі)))))

  2. на картинах можна побачити душу цієї дівчини..дуще гарно…зачаровує..

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Шановний Всеволоде Марковичу! Колектив мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини сердечно вітає Вас зі славним ювілеєм – 70-літтям від дня народження! Ми знаємо і шануємо Вас як

ФЕСТИВАЛЬ ЛІТЕРАТУРНОГО ЧИТАННЯ В М. ТАЛЛІН ПРИСВЯЧЕНИЙ УКРАЇНСЬКІЙ ПОЕЗІЇ.ФЕСТИВАЛЬ ЛІТЕРАТУРНОГО ЧИТАННЯ В М. ТАЛЛІН ПРИСВЯЧЕНИЙ УКРАЇНСЬКІЙ ПОЕЗІЇ.

25-29 травня 2022 року Міністерством культури Естонії, у м. Таллінн, проведено Міжнародний літературний фестиваль «Head Read». Учасники заходу були представники літературної та музичної еліти європейських країн (Естонії, Норвегії, Франції, Італії, Іспанії,

УЧНІВСЬКО-СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА З ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВАУЧНІВСЬКО-СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА З ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА

Напередодні новорічних свят на кафедрі образотворчого мистецтва були підведені підсумки IV Всеукраїнської студентської та V Регіональної учнівської дистанційної олімпіади з образотворчого мистецтва, учасниками якої стали учні 9-11 класів та студенти коледжів