20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 15 травня, свій День народження відзначає викладач кафедри інструментального виконавства Бойко Ірина Михайлівна!

Шановна імениннице! Прийміть наші щирі вітання з Днем народження!

Бажаємо Вам усіх земних благ: здоров’я та краси, щастя і радості, взаємної любові і відданої дружби, невичерпного терпіння та мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту і найпрекрасніших фантазій, творчого натхнення та Божого благословення у всіх починаннях!

В цей дорогий для серця день
Бажаєм квітів і пісень!
Від друзів щирих привітань,
Від зірок здійснення бажань!
Від сонця – світла і тепла,
Щоб доля щедрою була!
І не спинити часу лік,
Нехай щастить весь довгий вік!

 

Адміністрація факультету мистецтв,
колектив кафедри інструментального виконавства

Залишити відповідь

Схожі новини

ВИБОРИ!ВИБОРИ!

 15 вересня в умовах очного навчання відбулось зібрання всього студентського колективу факультету мистецтв. Студенти об’єднались для переобрання ГОЛОВИ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ та його заступника. Кандидата на посаду обирав весь студентський актив.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ПОРТРЕТВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ПОРТРЕТ

В рамках святкування Дня художника на мистецько-педагогічному факультеті кафедрою образотворчого мистецтва було проведено конкурс на кращий портрет. Майстерність учасників конкурсу оцінювали: кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри образотворчого мистецтва Ольга Музика,

НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ АНСАМБЛЬ «АКВАРЕЛІ» ОТРИМАВ ДИПЛОМ ЛАУРЕАТА І СТУПЕНЯ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ «MUSIC UNIVERSE»!НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ АНСАМБЛЬ «АКВАРЕЛІ» ОТРИМАВ ДИПЛОМ ЛАУРЕАТА І СТУПЕНЯ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ «MUSIC UNIVERSE»!

З 24 по 26 червня 2019 року у м. Одеса проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Music Universe». В номінації «народні інструменти» факультет мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини представляв Народний