20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПЕРЕГЛЯД СТУДЕНТСЬКИХ РОБІТ СТУДІЇ «ВЕЧІРНІЙ МАЛЮНОК»

ПЕРЕГЛЯД СТУДЕНТСЬКИХ РОБІТ СТУДІЇ «ВЕЧІРНІЙ МАЛЮНОК»

22 травня на кафедрі образотворчого мистецтва відбувся перегляд студентських творчих робіт, які були виконані протягом навчального року в студії «Вечірній малюнок», керівником якої є доцент Анатолій Король.

На розгляд викладачів і студентів були представлені роботи, виконані у різних графічних техніках (олівець, пастель, сангіна, вугілля, кольорові олівці), на тонованому і білому папері, оформлені в паспарту.

Завдання ставились викладачем цікаві й різнопланові, що дозволяє вільно й невимушено працювати, оволодівати новими графічними техніками й матеріалами. Студенти усіх курсів із задоволенням після навчальних занять двічі на тиждень відвідували студію, удосконалюючи свою художню майстерність. Деякі роботи були відзначені викладачами кафедри, як особливо вдалі.

Дякуємо студійцям за гарну виставку, а керівнику – за кропітку працю! Бажаємо успішно закінчити навчальний рік, відпочити на канікулах, набратися сил і натхнення на нові творчі досягнення! І, звичайно, влітку не забувати про олівці й пензлі!!!

З нового навчального року студія продовжить свою роботу!

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО НА ГОСТЬОВУ ЛЕКЦІЮ ПРОФЕСОРА ТОМАСА КАПЛІНАЗАПРОШУЄМО НА ГОСТЬОВУ ЛЕКЦІЮ ПРОФЕСОРА ТОМАСА КАПЛІНА

27 жовтня 2022 року об 11.00 (за київським часом) відбудеться відкрита гостьова лекція хорового диригента, науковця, композитора, співака, професора музики Норвезького університету прикладних наук у Гамарі, керівника молодіжного хору “Defrost”, а також керівника та учасника

ЗАПРОШУЄМО НА СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ З НАГОДИ 30-ЛІТТЯ МИСТЕЦЬКИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙЗАПРОШУЄМО НА СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ З НАГОДИ 30-ЛІТТЯ МИСТЕЦЬКИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ

Шановні викладачі, студенти, гості! Запрошуємо Вас на святковий концерт з нагоди 30-ліття мистецьких спеціальностей Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, який відбудеться 22 листопада 2019 року о 13:00 год.

СВЯТКУВАННЯ ХЕЛЛОВІНУ НА МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІСВЯТКУВАННЯ ХЕЛЛОВІНУ НА МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

Хелловін ‒ одне з небагатьох свят, коли на вулиці міста виходять люди в незвичному вбранні і лякають один одного. Згідно із давніми віруваннями, в цей день відкривалася межа між світом