20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДКРИТТЯ РЕГІОНАЛЬНОГО НАУКОВО-ТВОРЧОГО ЦЕНТРУ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ

ВІДКРИТТЯ РЕГІОНАЛЬНОГО НАУКОВО-ТВОРЧОГО ЦЕНТРУ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ

17 жовтня, в рамках роботи VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи» в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася знакова подія: відкриття Регіонального науково-творчого центру художньої освіти і майстерності, створеного за підтримки ректорату на базі факультету мистецтв.

На урочистостях були присутні провідні науковці в галузі мистецької освіти, викладачі та студенти університету.

Діяльність науково-творчого центру передбачає залучення вчених, аспірантів, студентів і фахівців-практиків до вирішення теоретико-методологічних та практичних проблем розвитку мистецької освіти в Україні.

Проректор з гуманітарних питань, кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Ревнюк, привітала від імені ректорату усіх з такою важливою подією у житті факультету й університету, висловила побажання плідної творчої співпраці й нових наукових здобутків і перемог!

Доктор педагогічних наук, старший науковий співробітник, завідувач лабораторії естетичного виховання та мистецької освіти Інституту проблем виховання НАПН України Оксана Комаровська у  своєму привітанні підкреслила значимість відкриття такого Регіонального Центру, як осередку збереження, дослідження й відродження духовності, культурних і мистецьких традицій минулого і сучасності.

Побажання успішної роботи колегам висловила доктор педагогічних наук, завідувач відділу змісту і технологій педагогічної освіти Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих НАПН України Мирослава Вовк.

Директор Регіонального науково-творчого центру художньої освіти і майстерності – кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри образотворчого мистецтва Микола Пічкур ознайомив присутніх із основними напрямами його діяльності, окресливши найближчі перспективи, серед яких і підписання угод про співпрацю, захисти дисертацій, видання наукових праць.

Від імені студентства подякував керівництво університету й факультету за створення такого потрібного підрозділу голова студентського самоврядування факультету мистецтв Євген Устенний.

Присутні мали змогу переглянути результати наукових і творчих здобутків колективу факультету мистецтв: виставку видавничої продукції, творчі роботи студентів і випускників, а також різноманітні дипломи, кубки, нагороди переможців чисельних олімпіад, конкурсів та фестивалів.

Декан факультету мистецтв, кандидат педагогічних наук, доцент Інна Терешко зазначила, що новостворений Центр має на меті залучення професорсько-викладацького колективу, докторантів, аспірантів і студентів до досліджень у галузі мистецької освіти, побажала плідної роботи, реалізації творчих задумів, ідей та проектів!

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РОБОТІ МІЖНАРОДНОГО НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО ІНТЕРНЕТ-СЕМІНАРУ «МОЛОДЬ, ОСВІТА, НАУКА ТА МИСТЕЦТВО»ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РОБОТІ МІЖНАРОДНОГО НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО ІНТЕРНЕТ-СЕМІНАРУ «МОЛОДЬ, ОСВІТА, НАУКА ТА МИСТЕЦТВО»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародного науково-методичного інтернет-семінару «Молодь, освіта, наука та мистецтво», який відбудеться 6 грудня 2018 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

Сьогодні свій День народження відзначає старший лаборант кафедри хореографії та художньої культури Косенко Наталія Едуардівна! Шановна Наталія Едуардівно! Вітаємо Вас з Днем народження! Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя,

ЕКСПЕРТНІ КОМІСІЇ МОН УКРАЇНИ ПОЗИТИВНО ОЦІНИЛИ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ ОС «МАГІСТР»ЕКСПЕРТНІ КОМІСІЇ МОН УКРАЇНИ ПОЗИТИВНО ОЦІНИЛИ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ ОС «МАГІСТР»

З метою проведення первинної акредитаційної експертизи з 04 по 06 червня 2018 року на факультеті мистецтв УДПУ імені Павла Тичини працювали експертні комісії у складі: – З освітньо-професійної програми «Музичне