20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЕКСКУРСІЯ НА «ОСІННІЙ ВЕРНІСАЖ» У «СТАРІЙ УМАНІ»

ЕКСКУРСІЯ НА «ОСІННІЙ ВЕРНІСАЖ» У «СТАРІЙ УМАНІ»

Нещодавно студенти першого курсу спеціальності 014.12 «Середня освіта. Образотворче мистецтво» на чолі з куратором − викладачем Горчинською Тетяною Сергіївною відвідали Державний історико-архітектурний заповідник «Стара Умань».

У виставкових залах заповідника демонструються творчі роботи уманських митців, виконані у різних художніх техніках (графіка, живопис, скульптура, декоративно-прикладне мистецтво) та жанрах (натюрморт, портрет, пейзаж). В експозиції можна було побачити також роботи студентів, випускників та викладачів кафедри образотворчого мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Коротку екскурсію по виставкових залах провела працівник заповідника Сорокіна Людмила Вікторівна, яка розповіла про учасників творчого об’єднання «Арт-Умань» та їхню творчість.

Відвідання виставки справило велике враження на майбутніх педагогів-художників, надихнуло їх на творчі пошуки та експерименти.

Залишити відповідь

Схожі новини

ПІДСУМКОВІ ПЕРЕГЛЯДИ З ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»ПІДСУМКОВІ ПЕРЕГЛЯДИ З ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

Наприкінці кожного  семестру на кафедрі образотворчого мистецтва УДПУ іменні Павла Тичини традиційно підводяться підсумки і оцінювання результатів аудиторної і самостійної  роботи здобувачів вищої освіти усіх курсів. Так і цьогоріч  напередодні

НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛИСЯ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇНА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛИСЯ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

З 30 березня по 3 квітня 2020 року на факультеті мистецтв відбулися курси підвищення кваліфікації.   Навчання проводилося дистанційно, за темами: – «Творчий процес роботи з музичним твором як цілісне

ВІДБУВСЯ ПЕРЕГЛЯД АКАДЕМІЧНИХ І ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»ВІДБУВСЯ ПЕРЕГЛЯД АКАДЕМІЧНИХ І ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

На передодні новорічних свят на факультеті мистецтв відбувся перегляд академічних і творчих робіт студентів напряму підготовки «Образотворче мистецтво». Викладачі кафедри образотворчого мистецтва мали змогу оцінити студентські роботи, які виконувалися протягом