20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

З ДНЕМ СТУДЕНТА!

Дорогі друзі! Шановне студентство!

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студента. Нехай торжество юності буяє в цей день, не стримуючи почуттів і волі. Пам’ятай, як прекрасна юності пора! Ці золоті студентські роки, коли є час дружити і любити, вчитися і працювати, мріяти, відкривати, знаходити, здійснювати, щоб потім, через багато років, з усмішкою згадати… Згадати тяжкий екзаменаційний ранок, після веселої ночі, згадати дорогих викладачів, згадати всепоглинаючу і окриляючу любов.

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студента

Ми хочемо привітати всіх студентів країни з їх найважливішим і веселим святом. Відзначайте, друзі. Сьогодні пари скасовуються!

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ІІІ РЕГІОНАЛЬНА УЧНІВСЬКА ОЛІМПІАДА З ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВАІІІ РЕГІОНАЛЬНА УЧНІВСЬКА ОЛІМПІАДА З ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА

В рамках проведення Дня відкритих дверей на базі кафедри образотворчого мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 15 березня 2019 року проводиться ІІІ Регіональна учнівська олімпіада з образотворчого

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ.НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ.

17 лютого 2023 року проведено настановчу онлайн конференцію з виробничої (педагогічної) практики для студентів 4-го курсу спеціальності 025 Музичне мистецтво. Сольний спів. Керівник практики кандидат педагогічних наук, доцент Волошин П.М.

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»

Запрошуємо до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти», яка відбудеться 23 травня 2014 року на базі кафедри хореографії та художньої культури мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного