20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУЛАСЯ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІІ КУРСУ ДЕННОЇ ТА ЗАОЧНОЇ ФОРМ НАВЧАННЯ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ХОРЕОГРАФІЯ)

ВІДБУЛАСЯ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІІ КУРСУ ДЕННОЇ ТА ЗАОЧНОЇ ФОРМ НАВЧАННЯ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ХОРЕОГРАФІЯ)

7 вересня 2020 року відбулася настановча конференція з виробничої практики для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання ОС «Магістр» спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія) в режимі онлайн на платформі Zoom.

Настановчу конференцію проводили: Сизоненко Вікторія Анатоліївна – кандидат педагогічних наук, заступник завідувача кафедри хореографії та художньої культури з педагогічної практикиі, Бикова Ольга Вікторівна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри хореографії та художньої культури, керівник виробничої практики.

Студентів було ознайомлено з головними положеннями робочої програми, термінами проходження практики та списком звітної документації, також були дані відповіді на запитання, що цікавили студентів щодо проходження практики та підготовки документації.

Залишити відповідь

Схожі новини

КОНЦЕРТ ГІТАРНОЇ МУЗИКИ (ПРИСВЯЧЕНИЙ 90-ІЙ РІЧНИЦІ ЗАСНУВАННЯ УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ)КОНЦЕРТ ГІТАРНОЇ МУЗИКИ (ПРИСВЯЧЕНИЙ 90-ІЙ РІЧНИЦІ ЗАСНУВАННЯ УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ)

Концерт гітарної музики (присвячений 90-ій річниці заснування УДПУ імені Павла Тичини) Щиросердно дякуємо доценту Коваленку Анатолію за якісно організовану роботу, а також усім виконавцям за хвилини радості, прекрасні емоції і

ЦІКАВА ФОРМА РОБОТИ ЗІ СТУДЕНТАМИ – ШЛЯХ ДО УСПІХУЦІКАВА ФОРМА РОБОТИ ЗІ СТУДЕНТАМИ – ШЛЯХ ДО УСПІХУ

Прийшла гаряча пора заліково-екзаменаційної сесії на мистецько-педагогічному факультеті! Наступив час для студентів віддати належне, і показати, чого ж вони досягнули за поточний семестр. Нещодавно свій черговий екзамен складали студенти 44

ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОНЛАЙН-СЕМІНАРАХ ТОМСОН REUTERSЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОНЛАЙН-СЕМІНАРАХ ТОМСОН REUTERS

Шавновні викладачі та студенти! Компанія Thomson Reuters рада запросити Вас взяти участь у черговій серії онлайн-семінарів, присвячених роботі з платформою Web of Science і іншими ресурсами для наукової діяльності, яка