20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУЛАСЯ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІІ КУРСУ ДЕННОЇ ТА ЗАОЧНОЇ ФОРМ НАВЧАННЯ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ХОРЕОГРАФІЯ)

ВІДБУЛАСЯ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІІ КУРСУ ДЕННОЇ ТА ЗАОЧНОЇ ФОРМ НАВЧАННЯ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ХОРЕОГРАФІЯ)

7 вересня 2020 року відбулася настановча конференція з виробничої практики для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання ОС «Магістр» спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія) в режимі онлайн на платформі Zoom.

Настановчу конференцію проводили: Сизоненко Вікторія Анатоліївна – кандидат педагогічних наук, заступник завідувача кафедри хореографії та художньої культури з педагогічної практикиі, Бикова Ольга Вікторівна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри хореографії та художньої культури, керівник виробничої практики.

Студентів було ознайомлено з головними положеннями робочої програми, термінами проходження практики та списком звітної документації, також були дані відповіді на запитання, що цікавили студентів щодо проходження практики та підготовки документації.

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ БІБЛІОТЕК!ВІТАЄМО З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ БІБЛІОТЕК!

Уже вкотре 30 вересня фахівці бібліотечної справи відзнначають своє професійне свято, яке стало доброю традицією нашої держави! Сьогодні у нас з’явилася сприятлива нагода ще раз нагадати громаді про наполегливу працю

ЗВІТ ПРО ПРОХОДЖЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИЗВІТ ПРО ПРОХОДЖЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Василь Сухомлинський писав: «Учитель творить людину. Ці мудрі й ваговиті слова можна сказати тільки про матір і батька. Працю вчителя ні з чим не можна ні порівняти, ні зіставити; Учитель

ПЕРЕГЛЯДИ З ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»!ПЕРЕГЛЯДИ З ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»!

Наприкінці травня на факультеті мистецтв відбувся перегляд академічних і творчих робіт студентів напряму підготовки «Образотворче мистецтво». Викладачі кафедри образотворчого мистецтва мали змогу оцінити студентські роботи, які виконувалися протягом другого семестру.