20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ Культурно-просвітницький центр СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СТУДЕНТА НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ»

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СТУДЕНТА НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ»

Уже стало гарною традицією святкування Дня студента на кафедрі хореографії та художньої культури. Щороку кожна група спеціальності «Хореографія» презентує найкращі моменти студентських років у гумористичній формі.

Цього року студенти 2 курсу розповіли про свій невеличкий колектив та втілили на сцені свої студентські будні у яскравій позитивній формі, зробивши ключовим героєм єдиного хлопця в групі.

Студенти 3 курсу продемонстрували підготовку до справжнього весілля у танцкласі, а потім і саме дійство із яскравими танцями, а пара наречених захоплювала своєю контрастністю та надзвичайним гумором.

Студенти 4 курсу зачитали свій авторський реп про студентські роки в університеті взагалі та у танцювальному класі, зокрема, підсиливши виступ яскравим хореографічним номером.

Завершували свято дебютним виступом студенти 1 курсу, які зобразили у танцювальній формі складний вибір абітурієнтом майбутньої професії та надзвичайну радість, коли нарешті визначено вірний творчий шлях для кожного із них.

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ

15 листопада, на передодні Міжнародного дня студента, на факультеті мистецтв традиційно відбулася презентація студентів-першокурсників! За цей хоч і короткий період навчання під наставництвом досвідчених кураторів студенти мали змогу краще познайомитися,

ВІДБУВСЯ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВВІДБУВСЯ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ

Чистота і порядок у домі й довкола нього приносять задоволення. Свіже повітря, чистота і порядок в приміщенні – це запорука доброго здоров’я. Тому, проживаючи в гуртожитку студенти повинні дотримуватися всіх

ВІДБУВСЯ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУВІДБУВСЯ КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ

Гуртожиток для студентів – це друга домівка, де вони проводять незабутні роки свого життя, тому кожен намагається зробити її затишною і красивою. Адже роки, проведені тут, найяскравіші та найцікавіші. Щороку