20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

27 травня 2022 року на базі кафедри хореографії та художньої культури відбулась VІ Всеукраїнська олімпіада з хореографічного мистецтва, учасниками якої стали учні 9-11 класів Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей та студенти коледжів КЗЛОР “Бродівський фаховий педагогічний коледж імені Маркіяна Шашкевича”, Вінницький фаховий коледж мистецтв ім. М.Д. Леонтовича, Тульчинський фаховий коледж культури.

Учасники олімпіади представили на розгляд журі свої авторські творчі роботи в різних жанрах хореографії та виконали тестові завдання з теорії та історії хореографічного мистецтва. Показали високий рівень теоретичних знань та практичних умінь! Із тестами справились усі. А роботи були такі чудові й різнопланові, що складно було вирішити, яка з них заслуговує на найвищий бал!

Щиро дякуємо усім вчителям хореографії та керівникам хореографічних колективів за підготовку учасників олімпіади!

Дякуємо за співпрацю! Бажаємо успіхів, натхнення на творчість і талановитих учнів!

Схожі новини

ЗАХИСТ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ»ЗАХИСТ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ»

Невід’ємною частиною професійного становлення майбутнього вчителя хореографії є практика у загальноосвітніх та мистецьких навчальних закладах. 19 листопада на спеціальності «Хореографія» відбувся захист переддипломної педагогічної практики, яку студенти 5 курсу проходили

УВАГА! ПОСЕЛЕННЯ В ГУРТОЖИТКИ УДПУ. ПРАВА ТА ОБОВʼЯЗКИ СТУДЕНТІВ.УВАГА! ПОСЕЛЕННЯ В ГУРТОЖИТКИ УДПУ. ПРАВА ТА ОБОВʼЯЗКИ СТУДЕНТІВ.

Надання житлового місця в гуртожитках. Розміщення Студентів у гуртожитках та виселення з них, умови проживання, права і обов’язки визначаються «Положенням про гуртожитки УДПУ» за погодженням з органами студентського самоврядування та

ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ 4 КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО)ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ 4 КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО)

14.04.2023 р. відбувся захист виробничої практики здобувачів вищої освіти 4 курсу ОС «Бакалавр» Спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво). Практика здобувачів вищої освіти 4 курсу, відповідно до робочого плану, розпочинається